cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 ultra ısınma

(Topic created on: 07-19-2024 03:23 PM)
241 Views
mertys
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba s22 ultra kullanıyorum bu sabahtan beridir dikkatimi birşey çekti telefonum acayip birşekilde ısınıyor kullansamda kullanmasamda bu normal mi acaba haziran ayı güvenlik yamasında sorun mu vardı kurdum ondan dolayımı biri fikir verebilir mi yada bilgisi olan var mı ?

Cihaz bakımında hariha yazıyor ama çok ısınıyor 

S22 u kullanan arkadaşlar sizlerdede böyle oldumu ? 

image

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
SRHTCKMK
Active Level 6
Galaxy S
Sıcaklardan olmasın bende de s22 ultra var normal sıcakliktaki ortamlarda ısınma hissetmiyorum

View solution in context

Solution
ynsemr
Active Level 4
Galaxy S
Hocam şu an ısınmayan cihaz yok inanın

View solution in context

Solution
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Ben sabah 2 2.5 saat telefonumu arabada unuttum belki 1 saat daha kalsa patlayabilirdi elime aldığımda beyaz bir fontta 10 uygulama aşırı ısınma sebebiyle kapatıldı yazıyordu direkt kapattım 10 dk sonra kendine geldi cihaz havalar cidden çok sıcak hocam s22 serisi zaten ısınan bir cihaz pek sorun olmaz bence

View solution in context

7 Comments
Solution
SRHTCKMK
Active Level 6
Galaxy S
Sıcaklardan olmasın bende de s22 ultra var normal sıcakliktaki ortamlarda ısınma hissetmiyorum
mertys
Active Level 7
Galaxy S
Hava burada sıcak dediğin gibi sıcak havadandır ama yinede insan endişe ediyor cebimde yada elimde patlicak diye
Solution
ynsemr
Active Level 4
Galaxy S
Hocam şu an ısınmayan cihaz yok inanın
mertys
Active Level 7
Galaxy S
Evet haklısınız forumda çok görmeye başladım cihazım ısınıyor diye paylaşımlar
Solution
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Ben sabah 2 2.5 saat telefonumu arabada unuttum belki 1 saat daha kalsa patlayabilirdi elime aldığımda beyaz bir fontta 10 uygulama aşırı ısınma sebebiyle kapatıldı yazıyordu direkt kapattım 10 dk sonra kendine geldi cihaz havalar cidden çok sıcak hocam s22 serisi zaten ısınan bir cihaz pek sorun olmaz bence
mertys
Active Level 7
Galaxy S
Evet aman aman dikkat etmek lazım patlar matlar 👍sorun yaşamayalım
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Kesinlikle
0 Likes