6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Bence acilen fotoğraf düzenlemelerine arka plan getirilmesi lazımm View Post
Hemen indirmeli miyim yoksa beklesem daha mı iyi olur bir sorun çıkar mı?Forumda yedekleme gibi şeyler gördüm gerek var mı? View Post
Şükür Sonunda O Beklediğimiz Güncellemeye Kavuşuyoruz Güncelleme Yapmadan Önce Kaydetmemi İstediğiniz Bilgiler Var mı? View Post
S23 te LOG video destegi yok mu ? View Post
Birkaç saate Türkiye'de de dağıtıma başlanır. View Post
Merhaba, iki telefon arasında kaldım. Fiyat bandım en fazla 40-45 bin tl olduğu için bu ikisini düşünüyorum. Yardkmcı olabilir misiniz? Deneyimleriniz... View Post
Arkadaşlar S24 U Camera değişimi olacak serviste görüntü kalitesinde bir değişiklik olur mu View Post
Camım kırıldı ekranda bir şey yok garantiye versem olur mu? View Post
Şarjı 2 güne yakın gidiyor. Oyun oynamıyorum yoğun izleme de yapmıyorum. Sizin nasıl şarjı. Akıcı bir tlfn hiç sıkıntı yaşamadım. Ama S24 plus daha mı... View Post
Güncelleme beklediğimize göre bu gönderinin altına 28 nisanda ne kadar ekran süresi aldigimizi atalım bende bu şekilde iyimidir? Cihazım s24... View Post
User | Count |
---|---|
59 | |
33 | |
32 | |
23 | |
19 |