cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 den iPhone 12 geçiş

(Topic created on: 09-07-2024 04:37 PM)
155 Views
Mustafa1716
Active Level 1
Options
Galaxy S

Yaklaşık bir ay önce s22 yi bırakıp iPhone 12 ye geçiş yaptım ve iyi yaptığımı düşünüyorum. S22 nin batarya ve ısınma problemlerinden sonra iPhone ilaç gibi geldi tabikide iPhone 12 min bataryası çok iyi değil ancak s22 gibi durduk yere ısınıp , ekran kapalıyken de şarjım gitmiyor. Ve kamerası gerçekten doğal gösteriyor ayna gibi s22 de çok fazla filtre atıp duruyordu ve kamera arayüzü olsun , uygulama arası geçiş olsun neredeyse her yerde takılıp duruyordu 

Eksileri ise 

120 hz ekran yok ama iPhone animasyonlar o kadar yumuşak ki 60hz size 120hz gibi geliyor 

Apk desteğinin olmaması ve bazı uygulamaların app storda olmaması ben bunu çok aramıştım ama yapacak bir şey yok 

S22 de olan yapay zeka özellikleri çok kullanıyordum özellikle de circle to search özelliği bu özellik sayesinde nerede olursam olayım oradaki yazıyı kopyalabiliyordum 

Smart tv lere ekran yansıtamıyorsunuz 

Telefoto zoom yok 

Bide son olarak iPhone larda geri tuşu yok 

Geçe çekimini hiç beğenmedim 

Şimdilik aklıma gelenler bunlar

11 Comments
Mustafa1716
Active Level 1
Galaxy S
Eklemeyi unutmuşum iPhone 12 ye geçme sebeplerimden biride değer kaybetmemesi beni bu sene idare etse yeter yazın satıp iPhone 13 veya 15 alırken işime daha çok yarar hem benim büçem 30k idi bu fiyata ise samsungtan en iyi olarak s23 vardı ve ben s23 ün s22 den Bi farkı olduğunu sanmıyorum samsung samsungtur her zaman aynı müşterilerine hiç bir zaman değer vermez yıl olmuş 2024 bixy de hala Türkçe dil desteği yok
Kandemirr
Active Level 8
Galaxy S
deger konusunda yanılıyosun iphone 16 cıkmasına az süre kaldı 11 12 piyasası düşecek
0 Likes
Mustafa1716
Active Level 1
Galaxy S
Yanılıyorsun knk hiçbir zaman bir iPhone değer kaybetmedi
0 Likes
Mustafa1716
Active Level 1
Galaxy S
İphone 16 çıktığında bak gör daha da pahalanacak
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
iPhone'un peynir ekmek gibi sattığını düşünürsek iPhone'lar değer kaybetmiyor en azından uzun bir süre. iPhone 11 şu an bile popüler.
ALONE07
Active Level 5
Galaxy S
Benim zamanında 3300 liraya aldığım 6s plus u 4 yıl sonra 2500 liraya satmam ne olacak peki:) bide o dönemle 4 yıl sonraki dönemin kuru aynı değildi yani baya zarar ettirdi
0 Likes
Mustafa1716
Active Level 1
Galaxy S
Knk şöyle şimdi bir Android telefon alırsan satmak istediğin de yarısını bile vermezler hem ben bundan 4 sene önce a52 aldım yeni çıktığında 4200 liraya şuan bu telefonu satmak istesem bugünün kuruyla 10000 lira bile vermezler o zamanlar iPhone 11 5 bin küsür liraydı şimdi iPhone ikinci el piyasası hale dönüyor
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S

Bence gece çekimi güzel şuan geri alım kampanyasıyla neredeyse 17 bine gelebiliyorum buda olur

0 Likes
Mustafa1716
Active Level 1
Galaxy S
Knk s22 ile kıyaslayan kötü kalıyor s22 geceyi gündü yapıyor Bide s22 de expert raw olduğu için yıldız çekimi falan da yapabiliyorsun ö yüzden s22 gece modunda çok daha iyi
0 Likes