cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 den başka telefona geçiş

(Topic created on: 07-14-2024 11:06 PM)
461 Views
FatihS22
Active Level 10
Options
Galaxy S

S22 artık bezdirdi ne kadar sevsem de pili çabuk bitiyor samsung dan da soğudum açıkçası güncelleme olsun başka şeyler olsun çok önemsiyorlar türkiyeyi üstüne 18k verilip s23 e geçilir mi veya aynı paraya iphone 12 olurmu zaten 2 yıla bitecek güncelleme desteği iphone 12 de 2 yıl galiba karar veremedim sizce ne yapayım yoksa 18k fazla mı gereksiz mi bana kalırsa 18k lık Bi **bleep** yok

33 Comments
GökTürk_S23
Active Level 10
Galaxy S
Geçilir hocam ben gayet memnunum gerek performansı ile gerek kamerası ile çok iyi, ısınma sorunu yok sayılır, yani cihaz ılık oluyor serin çalışıyor, farkı görürsün.
0 Likes
FatihS22
Active Level 10
Galaxy S
Kamera performans sıkıntısı yok da pili hızlı bitiyor 18k lık **bleep** yok gibi
0 Likes
Uberka
Active Level 1
Galaxy S
O 18 klık **bleep** inan sinir ve stres katsayındaki azlığı hissettiğinde anlayacaksın pilin bitmediğinde ısınmafığında son ana kadar teli zorlayıp pili dibine kadar kullanmanın mutluluğu o farka değer bende s10 plus vardı günde 5 6 kere takardım ilk aldığımdan beri şimdi okadsr mutluyumki
VedatA545G
Expert Level 1
Galaxy S
S22 den A55 e geçebilirsin
0 Likes
FatihS22
Active Level 10
Galaxy S
A serisine geçmem hocam
VedatA545G
Expert Level 1
Galaxy S
Neden
0 Likes
FatihS22
Active Level 10
Galaxy S
S serisinden geçilmesi saçma olur
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hiç kullanmasın daha iyi
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 1
Galaxy S
A serisi den neden bu kadar nefret ediyorsun? Özellikler var 120 hz var 60 fps video var daha ne
0 Likes