cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 Youtube Sorunu

(Topic created on: 09-17-2022 12:46 AM)
267 Views
İkrs
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar S22 kullanıcısıyım ve Youtube premium kullanıyorum. Ancak ekranı kapattığımda müzik duruyor normal ekranı aydınlattığımda çalmaya devam ediyor. Kapandığında tekrar duruyor. Son zamanda ya da son güncellemeden sonra böyle bir sorun ortaya çıktı. Nasıl çözebilirim. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba İkrs,

Uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Cihaz yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

5 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Youtube uyku mod veya derin uyku moduna aldinizmi aldi iseniz ondan yapiyor
İkrs
Active Level 3
Galaxy S
Hayır kontrol ettim uyku modu açık değil youtube için aşırı can sıkıcı bi durum olmaya başladı
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Bende youtube ucretsiz sekilde reklqmsiz ve arka pilan dinliyorum sorun yok ama ya abunelikte sorun vardir istersen youtube sifirlayin
İkrs
Active Level 3
Galaxy S
Abonelikte sorun olsa arkaplanda da çalmaz
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba İkrs,

Uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Cihaz yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​