cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 ultra 256 ısınma sorunu

(Topic created on: 06-27-2023 06:34 PM)
449 Views
ersn59
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba cihazı alalı 2 gün oldu daha YouTube da video izlerken bile ısınmaya başlıyor 10 dakika içinde ellerinizi rahatsız etmeye başlıyor bunun için bir çözüm var mı zaten bayram dönüşü servise yollayacağım bu sorun çözülmez ise para iadesi isteyeceğim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Merhaba

Isınma her Samsung kullanıcılarında olabiliyor. Ben Galaxy A72 kullanıyorum benim telefonda da ısınma var. Yaz ayından önce ısınma yoktu şimdi ısınma var. Yaz ayının etkisi oluyor. Genelde Aşırı Isınma Pilden kaynaklanıyor. Pil durumu çözülürse Aşırı ısınma azalabilir.

Size vereceğim talimatları yaparsanız düzelmeler olacaktır. Sorun devam ederse mutlaka yetkili servise gidiniz

Aşırı Isınma ile ilgili talimatları bu linki inceleyip yapabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-prevent-the-overheating-of-your-galaxy-devi...

Ayireten Araştırdıgim bilgiye göre bu talimatlarıda yapabilirsiniz.

Tüm uygulamaları kapatın
Cihazınız çok fazla uygulamaya çalıştırmaya çabalarken fazla çalışmış ve ısınmış olabilir. Tüm uygulamaları kapattıktan sonra cihazınızı 10-20 dk boyunca açmadan bekleyin.

Ekran parlaklığını düşürün.
Belki farkında değilsinizdir, ancak ekran parlaklığınız yüksek bir seviyede olabilir. Bu durum da cihazın özellikle ekran bölümünün ısınmasına yol açabilir. Ekran parlaklığını bir miktar düşürüp bekledikten sonra cihazınızın soğumaya başladığını siz de göreceksiniz.

Kılıfı Çıkarın. Yine ani ısınma durumunda bir çözüm yolu olarak, cihazınızı kulufundan ayrı tutup bir süre o şekilde bekletmeyi düşünebilirsiniz. Yaz sıcağında hararet yapan insanlarda bağrı açma hareketi nasıl işe yarıyorsa, telefonu kılıftan çıkarmak da o etkiyi yaratacaktır. Bu sayede, cihazınızın mevcut ısısını hızlı bir şekilde dışarı aktarılmasına yardımcı olabilirsiniz.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler İyi akşamlar dilerim

View solution in context

6 Comments
ersn59
Active Level 1
Galaxy S
Başka yetkili servis nereden bulabiliriz ?
ersn59
Active Level 1
Galaxy S
Hakem heyeti nerede oluyor ?
Solution
Galaxy S
Merhaba

Isınma her Samsung kullanıcılarında olabiliyor. Ben Galaxy A72 kullanıyorum benim telefonda da ısınma var. Yaz ayından önce ısınma yoktu şimdi ısınma var. Yaz ayının etkisi oluyor. Genelde Aşırı Isınma Pilden kaynaklanıyor. Pil durumu çözülürse Aşırı ısınma azalabilir.

Size vereceğim talimatları yaparsanız düzelmeler olacaktır. Sorun devam ederse mutlaka yetkili servise gidiniz

Aşırı Isınma ile ilgili talimatları bu linki inceleyip yapabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-prevent-the-overheating-of-your-galaxy-devi...

Ayireten Araştırdıgim bilgiye göre bu talimatlarıda yapabilirsiniz.

Tüm uygulamaları kapatın
Cihazınız çok fazla uygulamaya çalıştırmaya çabalarken fazla çalışmış ve ısınmış olabilir. Tüm uygulamaları kapattıktan sonra cihazınızı 10-20 dk boyunca açmadan bekleyin.

Ekran parlaklığını düşürün.
Belki farkında değilsinizdir, ancak ekran parlaklığınız yüksek bir seviyede olabilir. Bu durum da cihazın özellikle ekran bölümünün ısınmasına yol açabilir. Ekran parlaklığını bir miktar düşürüp bekledikten sonra cihazınızın soğumaya başladığını siz de göreceksiniz.

Kılıfı Çıkarın. Yine ani ısınma durumunda bir çözüm yolu olarak, cihazınızı kulufundan ayrı tutup bir süre o şekilde bekletmeyi düşünebilirsiniz. Yaz sıcağında hararet yapan insanlarda bağrı açma hareketi nasıl işe yarıyorsa, telefonu kılıftan çıkarmak da o etkiyi yaratacaktır. Bu sayede, cihazınızın mevcut ısısını hızlı bir şekilde dışarı aktarılmasına yardımcı olabilirsiniz.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler İyi akşamlar dilerim
ersn59
Active Level 1
Galaxy S
Bende a73 kullandım ve bu telefona geçtim a73 te telefonu soğutmak için ekstra hiç çabam olmadı böyle amiral gemisi bir telefonda elimizi rahatsız edecek kadar ısınması normal bir şey değil 28 yaşındayım ve ilm defa telefonda kullanmıyorum benlik birsey yok direk cihazlık bir sorun bence yinede teşekkürler .
ersn59
Active Level 1
Galaxy S
Vatanbilgisayardan aldım servise gitmesi gerekiyor ona göre iade oluyor dedi nasıl iade etçem Samsung bayisine mi götürmem gerekiyor
ersn59
Active Level 1
Galaxy S
Yinede iade yapmıyoruz derlerse nereye şikayet etmem lazım