cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncellemeden sonra telefonda aşırı ısınma

(Topic created on: 03-22-2025 04:40 AM)
205 Views
Levonidas
Active Level 1
Options
Galaxy S

Herkese merhaba, s23 ultra kullanıyorum. 2 yıldır gül gibi çalışan telefon son günlerde gelen 2 güncelleme ile hem aşırı şarj tüketme hemde aşırı ısınma sorunu başladı. Konu ile ilgili deneyimi ve çözüm önerisi var ise desteğinizi rica ediyorum.

6 Comments
abdullah2104
Active Level 6
Galaxy S
Benimde oyle kral
0 Likes
OMRYZC
Active Level 6
Galaxy S
Samsung güncellemelerle cihazları bozuyor kendileri açıklamıştı eskiden
0 Likes
Ahmet206
Active Level 7
Galaxy S
Guncelleme etki etmez mal donanıma giriyo ısınması bende hiç oyle seyler olmadı surekli neye camur atsam kafası samsungya
0 Likes
Galaxy S

Eminmisin **bleep** Uzaktan Erişim İle Cihazlara Yük Bindirerek Uzaktan Telefonları Bomba Gibi Patlattı Yazılım Herşeydir Telefonda Bilip bilmeden konuşma Eskitme politikası var samsungun a34 aldım her gelen yeni güncelleme ile cihaz bir önceki sürümü aratıyor yapacağım son güncelleme one 7.0 olacak baktım memnun kalmadım satarım Samsung almam daha ilk ve son olur zaten.

ppink
Active Level 7
Galaxy S
sen samsung'u kötüleyip duruyosun bak kimsenin umrunda değilsin satacaksan sat git şu uygulamadan salak
0 Likes
ahb_s23
Active Level 4
Galaxy S
Hocam bende s23 kullanıyorum şubat ve mart yazilimlari hariç her şey çok iyidi ekran süresi 8 9 saatlerdeydi ama şu 2 aydır bırak 8 9 6 saati göremiyorum be dediğin gibi ısınmada oluyo