Whatshapp kamerasından gönderdiğim fotoğraf galerime Ters dönmüş(ayna biçiminde) kaydediliyor bunu nasıl engellerim kendimden korktum. İosdan androide... View Post
Whatshapp kamerasından gönderdiğim fotoğraf galerime Ters dönmüş(ayna biçiminde) kaydediliyor bunu nasıl engellerim kendimden korktum. İosdan androide... View Post
Selamlar 2 gün önce S22Udan S26Uya geçiş yaptım her ne kadar kavisli ekran hayranı olsamda SD 8 gen 1 çok yavaşlamıştı... S26U ile 1.5 saattir reels... View Post
Telefonum s23 ve son zamanlarsa arka kapağın hafif açıldıgın hissediyorum pilin şişmiş olabileceğini düşündüm ancak garantisi bitti yinede ücretsiz... View Post
Samsung’un sosyal medya sayfasına gelip “Acaba şu markayı mı alsam, yoksa bu markayı mı?” diye sorular yazanları görünce insan ister istemez durup... View Post
Arkadaşlar selam. S25 kullanıyorum ve kamerasından pek memnun değilim. Bana olması gereken ayarları söyleyebilecek olan var mı? Teşekkürler. View Post
Telefonu sessizde kullanmaktan da nefret ederim ama gecenin yarısı işte... View Post
S25fe nin zoom pek hosuma gitmedi çok pixel yapıyor daha guzellestirebiliyor muyuz ayarlardan View Post
Samsung 20000 mAh olan powerbank telefonun şarjını doldurduktan sonra nasil kapatılıyor ve kendi kendine cihaz kullanılmayinca şarjı iniyormu. View Post
Kaçtır ciddi şekilde soru soruyoruz bazıları saçma sapan laubali şekilde cevap veriyor gerek yok buna View Post
S24fe den yd ip17pm geçilir mi View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1471 | |
| 1053 | |
| 837 | |
| 831 | |
| 780 |
| User | Count |
|---|---|
| 37 | |
| 27 | |