cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 VS S23 FE

(Topic created on: 12-11-2024 05:10 PM)
236 Views
Deep_S22
Active Level 7
Options
Galaxy S

S23 FE'yi geçici olarak 2 ay ve ikisini de aynı anda kullandım.

S23 FE sadece 1 yıl fazladan güncelleme alacak, tek iyi yanı bu. Tarafsız olarak inceledim.

Bataryanın 4500 mAh olması bir şeyi değiştirmemiş. S23 FE ile max 4 saat ekran süresi alırken, S22 ile 7, 8 saati bile gördüm. Batarya sadece kağıt üstünde 4500 mAh. Güncellemeden sonra vasat oldu; telefonu verip e-SIM'e geçtim.

Kamera S22'ye göre geride; S22 cidden muazzam işler çıkarıyor. Video çeken biriyseniz, FHD çözünürlükte S22 120 FPS video çekebiliyor.

Çok oyun oynayan biriyim ve yüksek kalite tercih ederim; S23 FE'de yüksek kare hızı ve yüksek kalitede başarısız. Kötü demiyorum, S22'ye göre başarısız.

Arada fiyat farkı var, S23 FE güncel olduğu için; ama tercih edilmez.

Arada bir render alan biriyim; S22 dakikalar önce render'ı hazırlıyor ve bitiriyor. 8 Gen 1 ısınmasına rağmen, 2 senesi dolmasına rağmen hala çok güzel. Grafik çipi çok önde.

S23 FE tuğla gibi bi telefon S22 çok şık

S23 FE'yi kötülemedim, sadece aralarındaki farkları söyledim. Tarafsız inceleme şansım oldu.

image
S23 FE %37 fazladan kullanmama rağmen böyle gerisini siz düşünün

image
S22

14 Comments
TheHeisenberg
Active Level 7
Galaxy S
23FE 2 yıl fazla güncelleme alacak diye biliyorum
Deep_S22
Active Level 7
Galaxy S
s22 android 16 da kalacak s23fe 17de kalacak :)
firatko
Active Level 4
Galaxy S
Ben s23fe kullaniyorum bazi gunler 7 saat bile ekran suresi almisligim var telefonu hic guc tasarufunda kullanmadim heralde bataryadan bataryaya degisiyor
0 Likes
Deep_S22
Active Level 7
Galaxy S
aynen öyle kullanım şekli vesaire önemli etken ben şahsi telefonumdaki gibi kullandım onu karşılaştırdım
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Müsadenizle birkaç soru sormak istiyorum s22 modelle ilgili. Maşallah 7-8 saat ekran süresi aldığınızı söylemişsiniz çok duydum Bu cihazın batarya sorunu ve ısınma sorunu olarak kronik sorunları varmış Bu bilgiler Yalan mı?