cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 VS S23 FE

(Topic created on: 12-11-2024 05:10 PM)
221 Views
Deep_S22
Active Level 7
Options
Galaxy S

S23 FE'yi geçici olarak 2 ay ve ikisini de aynı anda kullandım.

S23 FE sadece 1 yıl fazladan güncelleme alacak, tek iyi yanı bu. Tarafsız olarak inceledim.

Bataryanın 4500 mAh olması bir şeyi değiştirmemiş. S23 FE ile max 4 saat ekran süresi alırken, S22 ile 7, 8 saati bile gördüm. Batarya sadece kağıt üstünde 4500 mAh. Güncellemeden sonra vasat oldu; telefonu verip e-SIM'e geçtim.

Kamera S22'ye göre geride; S22 cidden muazzam işler çıkarıyor. Video çeken biriyseniz, FHD çözünürlükte S22 120 FPS video çekebiliyor.

Çok oyun oynayan biriyim ve yüksek kalite tercih ederim; S23 FE'de yüksek kare hızı ve yüksek kalitede başarısız. Kötü demiyorum, S22'ye göre başarısız.

Arada fiyat farkı var, S23 FE güncel olduğu için; ama tercih edilmez.

Arada bir render alan biriyim; S22 dakikalar önce render'ı hazırlıyor ve bitiriyor. 8 Gen 1 ısınmasına rağmen, 2 senesi dolmasına rağmen hala çok güzel. Grafik çipi çok önde.

S23 FE tuğla gibi bi telefon S22 çok şık

S23 FE'yi kötülemedim, sadece aralarındaki farkları söyledim. Tarafsız inceleme şansım oldu.

image
S23 FE %37 fazladan kullanmama rağmen böyle gerisini siz düşünün

image
S22

14 Comments
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
👏👏
Ümmet05
Active Level 7
Galaxy S
Öncelikle ikisi kıyas yapılacak segmentlerde değiller bana sorarsan. S23 fe nin yeni olmasına ragmen yinede geride olması bence normal. S23 fe söyleneni vermeyen bi cihaz bencede. Bende kullandım ama özellikle batarya konusunda aldıgıma pişman oldum
Deep_S22
Active Level 7
Galaxy S
Biri amiral gemisi, biri orta-üst sınıf; tabii ki karşılaştırılmaz normal şartlarda, ama aradaki fiyat farkı ve eleştirilerden dolayı bahsetmek istedim. Dediğin gibi, hissiyatı kağıt üstündeki gibi değil, A serisi bir cihaz hissiyatı. A serisinin bataryaları genel olarak iyi.
Ümmet05
Active Level 7
Galaxy S
A54 den s23 fe ye geçtim. A54 daha stabildi kamera bi tık farklı eyvallah ama oda o fiyatlara değecek kadar değil. Hızları da cok aşırı farklı değil mis gibi A 54 varken boşa almışım dedirtti. 5 ay zor kullandım simdi hanım kullanıyo o benim kadar telefonla ugrasmaz o yüzden o sıkıntı yaşamıyo ben s24 plus a geçtim keşke en başta maddiyatımı zorlayıp bunu alsaymışım dedim yani
Deep_S22
Active Level 7
Galaxy S
aynen öyle abartılan bi telefon S23 ismini taşıdığı için tercih edilen bi cihaz A serisi daha mantıklı olacaktır. Bende s24 geçmeyi düşünüyorum işlemcisi snapdragon kadar stabil mi ? geçmeye değer mi yoksa 8 elite işlemcili seriyimi bekliyeyim
ᴅᴇɴɪᴢ
Expert Level 2
Galaxy S
Bende s23 fe almayı düşünüyordum uzak durayım en iyisi
Deep_S22
Active Level 7
Galaxy S
bütçeni artırabiliyosan düz s23 al güncel olsun
ᴅᴇɴɪᴢ
Expert Level 2
Galaxy S
Yok hocam s24 fe dusunuyorum ama vazgececegik sanirim yeni telefon almaktan daha yeni aldık a55i daha cok aiyı merak ettigim icin s serisine yonelmek istiyorum
0 Likes
Deep_S22
Active Level 7
Galaxy S
Bence de değiştirme. S23 S24'ten iyi S23 almanızı öneririm. Baz modellerden uzak dur, S'in tadını sonuna kadar çıkar.