Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Arkadaşlar soru net sizce geçmelimiyim? View Post
Bugün arkadaşımın telefonuna (s22) güncelleme gelmiş çok iyi görünüyordu güncelmiyiz.com da s21 fe için 30 haziran diyor doğru mu Nisan demişlerdi... View Post
Sevdiğime kavuşmuş gibi oldum çok mutluyum.. View Post
Telefonu yeni aldım ama one ue 6.1.1 olması gerekirken 6.1 sebebni bilen varmı? View Post
FJAKFKAKFKSKGKSKFJSKFKWKTKWLFKAJJD YARIM SAATTIR S22 YE BILE UPDATE GELMESINE ANIRIYORUM CILDIRICAM LAN BUNE View Post
Dostlar bankacılık ve e devlet uygulamasında bir sıkıntı yaşadınız mı şu ana kadar? View Post
Klavye ekrana yanmış yeni **bleep** ettim garantiye versem değiştirirler mi View Post
UYGULAMA KİLİDİ AÇIK İKEN BİLDİRİMLERİN GÖRÜNMESİ NASIL SAĞLANIR? BAKTIM BULAMADIM View Post
Arkadaşlar s24'te bazen wifi sorunu yaşıyorum 2.4 ghz wifi ağlarına sorunsuz bağlanırken 5 ghz ağlarda ise bazen bağlanıyor bazen internet olmadan... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1620 | |
1344 | |
1097 | |
978 | |
823 |
User | Count |
---|---|
54 | |
41 | |
35 | |