cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 Kronik Ahize Sorunu

(Topic created on: 05-27-2024 04:10 PM)
343 Views
turksonerr
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhaba sevgili arkadaşlar. 5 aylık cihazımda aldıktan yaklaşık 2 hafta sonra başlayan ve tüm kontrollere göre sorun olmadığı tarafıma söylenip elime geri verilen S22 model cihazım hakkımda biraz konuşmak istiyorum.Cihazımda karşıya ses bazen 1 bazen 5 dakika sonra ses robotik/anlaşılmaz bir halde gidiyor ve konuştuğum kişiyi ya da kişileri tekrar tekrar aramak zorunda kalıyorum. Her tekrarda bir daha bu problemi yaşıyorum. 
Sonrasında bir kaç arama ile baktım ki bu problem bir tek bende değil, bir çok S22 kullanıcısında da mevcut. 

Bu cihaz için aylarca Online Destek bölümünde Değişim/Onarım talebinde bulundum. Bu süreç içerisinde;

- Sim Kartıma reset işlemi yapıldı. 
- Başka Sim kart ile kullanıldı.
- Smart Tutor uygulaması ile bağlantı kuruldu.
- Members uygulamasından kontrol yapıldı
- Sayısını hatırlamadığım kadar telefon fabrika ayarlarına döndürüldü.
- Yetkili serviste bir gün boyunca teste tabii tutuldu.

Ama sonuç olarak yetkili servisin bile bir problem görmediği telefonumda hiçbir şey değişmedi. 

Hatta eşim müşteri hizmetleri ile konuşurken bile bu olay gerçekleşmiş, kendileri de yetkili servise gitmemizi tavsiye etmekten başka bir şey yapamayacakları söylemişlerdir. 

Dün bir AVM'de Samsung'un Satış Danışmanı ile yoğunluk esnasında yaklaşık 5 dakika konuşma fırsatı buldum. Kendisine ahize yüzünden servise gönderdiğim lakin servisin hiç bir problem yok dediği telefonumun maceralarını anlatırken birden" Problemi olan cihaz S22 modeli mi?" Diye sorunca anladım ki bu cihazda ki hata bizden kaynaklı değil.
Devamında" Ilk parti üretimlerin kronik batarya ve ahize sorunu oluyor. Normalde Samsung yetkili servisleri sürekli denetler ama gönderdiğiniz servis neden değişim yapmamış anlamadım. Fakat içiniz rahat olsun Samsung bu konuda size yardımcı olacaktır." Dedi ve ben tekrardan Samsung'u aramak üzere oradan ayrıldım.
Bu hafta içinde sorunu videosu ile birlikte tekrardan telefonu yetkili servise götürüp bırakacağım lakin şunları çok merak ediyorum.

1. Kronik arızalı bir ürünü kabul etmek çok mu zor?
2. Kronik arızalı bir ürünü değiştirmek çok mu zor?

0 Likes
6 Comments
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba turksonerr,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

turksonerr
Active Level 1
Galaxy S
İletişim bilgilerimi tarafınıza gönderdim.
0 Likes
Galaxy S
Maalesef,Samsung servisleri biraz diretiyorlar
turksonerr
Active Level 1
Galaxy S
Neden peki? Almış olduğumuz bir ürün kronik arızalı ise değişimi ya da müşteri isterse iadesi yapılır. Servisteki çalışan bu problemi yaşasa bizler gibi sorunlar yaşamak ister mi? Bir de bu durumda kendilerini bizim yerimize koysunlar. Bazı firmalar gereksiz bir şeyden bile cihazlarını değişime sokarken bizler servis kapılarında bir umut bekliyoruz.
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/Sebebi-anlaşılamayan-Hoporlör-Ses-Codec-Sorunu/td-p/140...

bu konuya daha önce değinmiştim. benim cihazda sebebi Navigasyon kaynaklıydı kendim tespit edip sorunu çözdüm.
turksonerr
Active Level 1
Galaxy S
Öneriniz için teşekkür ediyorum. Ilk başta bu konuyu görüp denemiştim lakin sonuç yine de değişmedi.