cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 Geekbench Sonuçları / Sizde Sonuçlar Nasıl?

(Topic created on: 11-06-2024 12:02 AM)
191 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

S22 kullananlar sizde test sonuçları ne geliyor?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Ben WiFi açık gerisi kapalı ayarlarda da performansı etkileyecek şeyler kapalı Good guardians kurulu testi cihazı yeniden başlattıktan 5dk sonra yapıyorum ve fan takıyorum fan çok etki etmiyor ancak yine de işe yarıyordur

View solution in context

7 Comments
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
1700 e 4000 almıştım hocam yazılım atılmadan önce şuan denemedim
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Denediğinde yazar mısın?
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Buyur hocam1730842373806_1730842373796_0.jpg
meydanoglu
Active Level 4
Galaxy S

Screenshot_20240925_172718_Geekbench 6.png

parlaklık en düşükte wifi açık ağustos ayında yapıldı Bluetooth güç tasarufu yada gelişmiş işleme hızı filan oynanmadı normal düz standart durumda, arkadaşlar sizlerde hangi şartlar altında yaptığınızı yazabilir misiniz insanın aklı karışıyor çünkü kimi işleme hızı ile oynuyor kimi çok sıcak havada yapıyor kimi ful parlaklıkta kimi buzdolabına atıyor kiminde Bluetooth nfc konum wifi açık oluyor yani demek istediğim bunlar puanlara etki ediyor çünkü bunların hepsi bir işlem ve arka planda çalışıyor ve cihazın hem işlemcisini kullanıyor hem de ısındırtıyor buda performansa etki ediyor.

Solution
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Ben WiFi açık gerisi kapalı ayarlarda da performansı etkileyecek şeyler kapalı Good guardians kurulu testi cihazı yeniden başlattıktan 5dk sonra yapıyorum ve fan takıyorum fan çok etki etmiyor ancak yine de işe yarıyordur
Galaxy S
Single-Core Skoru neden benimkinden daha iyi(S22 Ultra kullanıyorum)
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
1534 ile 1690 arası değişiyor benim testlerde