cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 Batarya

(Topic created on: 08-22-2024 10:43 PM)
248 Views
MKarakaya
Active Level 4
Options
Galaxy S

Buzamana kadar bataryasını değiştiren oldumu ? Serviste 1700tl ye değiştirmeyi düşünüyorum herhangi bir sorun veya düzensizlik meydana gelirmi? Değiştiren varsa lütfen deneyimlerini yazabilirmi ?

7 Comments
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Garantisi bitti mi?
MKarakaya
Active Level 4
Galaxy S
Malesef bitti
adnan34
Active Level 7
Galaxy S
Dostum hiç uğraşma degistecegım batarya diye.sat takas yap s23 e geç arada çok **bleep** var.işlemci ve pilde s23 tur bindirir
MKarakaya
Active Level 4
Galaxy S
Şu an geçecek durumumu yok..
adnan34
Active Level 7
Galaxy S
Sorun oluyor sen yeni tel al
DevletZabiev
Active Level 6
Galaxy S
Garantisi devam ediyorsa, bitmiş bile olsa cihaza yetkisiz müdahale edilmediyse baratyayı yetkili serviste değiştirmek mantıklı, doğabilecek herhangi bir olumsuz sonuçlara karşı haklanırız korunmuş olur. Genel olarak batarya değişimi konusuna gelecek olursa kullanıma bağlı olarak pil ömrü akıllı telefonlarda ortalama 2 yıl. Pil ömrünün sonlarına doğru düzensiz akım düşük voltaj düşük performans gösterme eğlemininde olur en kötü ihtimalle şişer ekranı arka camı kırma ihtimali olur. Batarya değiştirince serviste orijinal batarya takacakları ve sorumluluk alacakları için iyice test edecekleri için sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. (Teknisyen)
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Kanka 2 senede 3 kere batarya değişti serviste benim. Hiçbir düzelme olmuyor bilgin olsun. Bu telefonun en büyük dezavantajı 8 gen 1