cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 vs iPhone 13

(Topic created on: a week ago)
366 Views
8Gen2-aliozn
Active Level 9
Options
Galaxy S

Alacağımdan değil de meraktan soruyorum, akıl akıldan üstündür sonuçta. A15, 8 Gen 1'den daha iyi orası kesin de aynı şey batarya ve kamera için geçerli mi? Ekran olarak S22'nin 120HZ olması bile tokatlar, ikisinin de tasarımı harika.

37 Comments
UNLIMITED_3
Active Level 4
Galaxy S
S22 kullanan biri olarak ve 2 arkadasiminda iphone 13 kullanip. (Biri suanda iphone 16 ya gecti) s22nin islemcisi ne kadar sorunlu olsada bana gore hiz bakimindan s22 ustte ekranin 120hz olmasindan dolayi akicilikda da onde. Kamera konusunda gercekten yine önde. Iphone 13 un kamerasi astigmat resmen az isikda yada gece cekiminde isiklar cizgi cizgi oluyor lens korumasi olmamasi halde. Bu durum 13mini ve 2 tane 13 un kamerasini s22 ile karsilastirinca gozlemledim. Ben direkmen s22 alirdim bir tercih yapsaydim.
uthKhu
Active Level 7
Galaxy S
s23 kullaniyorum ilk alirken dedim daha iyidir 120 hz falan vallahi hikaye alacaklar hic dusunmeden ip13 alsin s24 bile ip 13 kadar degil agir samsung faniydim bunu kullandikca farkettim arayuzde bile bu cihaz takiliyor one ui 7 den sonra kilit ekrani bugu vsr sifirladim gecmiyor pil desen rezalet otesi bir sey samsung kulaklik ve tablet harici birdaha almam kesinlikle tercihim honor olur yuzde 90
8Gen2-aliozn
Active Level 9
Galaxy S
biraz abartılmış sanki. 120hz one ui 7 ve 60hz ios arasındaki **bleep** anlaşılıyor, en azından kaydırırken. Ayrıca 120hz'e hikaye demek akıl işi değil
UNLIMITED_3
Active Level 4
Galaxy S
gercekten abartmiyorum 60 hz gorunce direkmen anlasiliyor cihaz resmen kasiyor gibi geliyor. Kamera konusunda da cidden iphone 13 ve mini serisi astigmat gibi isiklar ful cizgi cizgi . Pro ve maxini girmedigim icin yorum yapamam. Bana gore 60 hz ornek vermem gerekirse iphone icin i9 14. Nesil islemci ve 4090 takip 60 hz çöp bir ekrana baglamak gibi gücü göremiyorsun
uthKhu
Active Level 7
Galaxy S
bak samsungda 120 hz den 60 a indirince evet rezalet duruyor fakat iphone gercekten nasil oluyor bilmiyorum ama bir magazada falan deneyin dedigimi anlayacaksiniz nedense hic 60 hz gibi durmuyor 120 kadar akici da degil ama sanki 90 gibi kesinlikle android 60 ligi yok ama 120 hz de olsa samsung ekran renk kalitesi falan ayri gene samsung onde o konuda tek onde oldugu konuda arka kamera ve ekran zaten s23 ün on kamerasi da cok kotu ayrics demeyi unutmusum on kamera videoda renkler sarariyor yapay isikta ilk aldigimdan beri hepsinde ayni one ui 7 de biraz duzelme adımı atmis ama hala bariz ne yazikk8
0 Likes
UNLIMITED_3
Active Level 4
Galaxy S
Iphone 60 hz androide gore 90 hz gibi birsey gercekten ama benim gozume 120 den dusunce gene kasiyor gibi geliyor daha dogrusu takila takila geliyor. 1.5 yildir on kamera ile hic video çekmedim yorum yapamicam ama yt incelemelerinde bir youteber bahsetmisti bu durumdan selfie cekiminde sararti yasamadim ancak. video konusunda yasayipda foto cekiminde yasamak ta cok garip. Bazilari ekran koruyucdan falan oluyordur diyor yarin bir deneyem bende merak ettim.
uthKhu
Active Level 7
Galaxy S
ekran koruyucumun kamera kismi açık benim gene oluyor fotogrsflar falan gayet iyi ama video ne yazik ki oyle her turlu
0 Likes
UNLIMITED_3
Active Level 4
Galaxy S
Bu AI yapiyor olabilir belki pro video da cekim yapmayi dene bir istersen ev isiginda denedim ama sarilasma yoktu simdi. Gun isiginda nasildir bilmiyorum
0 Likes
uthKhu
Active Level 7
Galaxy S
pro da normal renk olarak fakat onda nedense kalite düşüyor cok ilginc sekilde ai da degildir diye dusunuyorum çünkü ben 1 yil once aldim cihazi 1 yil once ai yoktu ki cihazda o zaman daha kotuydu hatta
0 Likes