cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 ultra Şebeke sorunu

(Topic created on: 04-14-2022 09:35 PM)
2591 Views
kemal63
Active Level 1
Options
Galaxy S

1 aydır kafayı yiyecem arkadaşlar. Yurdışindan getirdiğim tefonu pasaporta harcı yatırarak kayıt yaptırdım. Ama telefonun şebekesi var gibi gözükmesine rağmen. Şebeke ve İnternet yok. Resimde olduğu gibi 4G yazıyor ama bağlanmıyor. Operatör değiştirdim yine olmadı. Şehir merkezinde arada bir geliyor o kadar. Sanki Şebeke kısıtlaması olmuş. %10 Şebeke gücü verilmiş gibi.

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba kemal63,

Farklı bir sim kart denemenize rağmen sorun devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servise götürmeden önce  cihaz içerisindeki verilerinizi yedek almanızı öneririz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.

2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not:

• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Galaxy S
Ağ ayarlarını sıfırlayın belki düzelir
kemal63
Active Level 1
Galaxy S
Denedim olmadı malasef
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba
Uygulamalar ekranına geliyoruz ayarlar uygulamasına tıklayıp giriyoruz genel yönetim yazı seçeneğine tıklıyoruz çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklıyoruz çıkan sayfa içerisinden Ağ ayarlarını sıfırla yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli yönergeleri takip ederek cihazınızın ağ ayarlarını sıfırlayın eğer sorun yine devam ederse verileri yedekleyip cihazı komple fabrika ayarlarına sıfırlayın.
0 Likes
kemal63
Active Level 1
Galaxy S
Hocam ağları sıfırladım olmadı.telefonu tamamen fabrika ayarlarına sıfırladım malasef yine çözülmedi sorun
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sıfırlama işlemi ile çözülmüyor sa maalesef yapacak bir şey yok
0 Likes
MuzoS23
Expert Level 2
Galaxy S
Pasaporta kayit yaptırdığınız yere götürün bence
0 Likes
kemal63
Active Level 1
Galaxy S
E devlet üzerinden yaptım. Kayıtlı gözüküyor. Btk ilede görüştüm defalarca bir sorun yok bizde diyor
UserEdited157
Active Level 3
Galaxy S
Nasıl bir telefon bence bir servise götürün
0 Likes
kemal63
Active Level 1
Galaxy S
Onlarla da görüştüm kardeş. Hati başka bir telefona takınca bir sorun yok.
0 Likes