Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Telefonum s23 one ıu 7 den önce 4,5 saat ekran dürem vardı. Güncellemeden hemen sonra 5,5 saatlere kadar yükseldi. En az 5 saat oluyurdu. Ama son 10... View Post
Arkadaşlar merhaba, OneDrive uygulaması sanki dual messenger gibi kopyalandı ve iki tane oldu. Dual messenger ayarlarından kontrol ettim ve ordan... View Post
Güncelleme sonrası mobil erişim noktası kapatınca acilmiyor yada wifi kapalıysa açmaya bastığımda acilmiyor yeniden başlayınca düzeliyor sonra geri... View Post
Ben S25 Ultra veya S25 Plus almayı düşünüyorum; ikisinin de artıları ve eksileri var. Plus hem ince hem hafif hem de ne fazla büyük ne de fazla küçük;... View Post
İlk önce goodlock uygulamasını açalım bende biraz renk tonundan dolayı farklı gözüküyor 2: 3 4: 5: 6: Bu şekilde adımları... View Post
Arkadaşım yd S24 Ultra almak istiyor fakat elinde eski Samsung cihazı yok. Başka markanın imei numarasını kullanırsa güncelleme alır mı? Server... View Post
Arkadaşlar S21 fe sd android 15 güncellemesi sonrası parmak izi ile ekranı açınca çok kısa süre ekranda bazen sağda bazen solda kıvılcım şeklinde... View Post
Arkadaşlar selam gece youtube izlerken uyuya kalmışım bi uyandım tel yanıyor resmen bunun bi yolu var mı kendi kapansın youtube shorts izlerken oluyor... View Post
Bazı kullanıcılar neden bu kadar gergin? En küçük mizahı bile anlamayan, veya en küçük argoya bile dm yazan kişiler var. View Post
Bu hafta gelecek olan güncellemeler s21 fe 5g exynos 1. Nesil yine listelerde bulunmuyor ne zaman gönderecekler acaba. View Post
User | Likes Count |
---|---|
1457 | |
1343 | |
1104 | |
884 | |
715 |
User | Count |
---|---|
49 | |
45 | |
42 | |