OGL
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
İyi günler, samsung s21 fe 256 gb kullanıcısıyım, telefonum son günlerde aşırı ısınmakta ayrı olarak instagram videolarında özellikle donma kasma yaşamaktadır. Ses ayrı görüntü ayrı garip ve sinir bozucu bir hal aldı benim için.
Solved! Go to Solution.
- Tags:
- S21FE
4 Comments
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-25-2023 11:38 PM in
Galaxy S
Selamünaleyküm. Ayarlar genelyönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla. Bölümünden sıfırla cihazı. Videoğ fotoğraf gibi veri varsa yedekle sıfırlamadan önce. Sorununuzun çözülmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettir. Servis için bilgi almak isterseniz samsung destek hattı müşteri hizmetlerini arayabilirsin. 4447711
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-26-2023 12:20 AM (Last edited 07-26-2023 12:36 AM ) in
Galaxy S
Instagram video ve storylerinde genel bir sorun var bende de donuyor. Ayni instagram sorununu yasayan farkli kullanicilar da var. Yine de instagram verisini silip tekrar kontrol edebilirsin. Tüm videolarda oluyorsa cihazin isinmasiyla alakali olabilir. Donma ve isinma sorunu icinde hata raporu gonder incelesinler.
OGL
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-26-2023 12:34 AM in
Galaxy S
Galerimdeki videoları izlerken de oluyo dostum.
Solution
ÖMER_S24ULTRA
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-26-2023 12:20 AM in
Galaxy S
Samsung firmanın Galaxy cihazınızın aşırı ısınmasını nasıl önleyebilirsiniz talimatlarını yapabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-prevent-the-overheating-of-your-galaxy-devi...
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-prevent-the-overheating-of-your-galaxy-devi...