cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 fe videolarda donma kasma

(Topic created on: 07-25-2023 11:26 PM)
386 Views
OGL
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

İyi günler, samsung s21 fe 256 gb kullanıcısıyım, telefonum son günlerde aşırı ısınmakta ayrı olarak instagram videolarında özellikle donma kasma yaşamaktadır. Ses ayrı görüntü ayrı garip ve sinir bozucu bir hal aldı benim için.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy S
Instagram video ve storylerinde genel bir sorun var bende de donuyor. Ayni instagram sorununu yasayan farkli kullanicilar da var. Yine de instagram verisini silip tekrar kontrol edebilirsin. Tüm videolarda oluyorsa cihazin isinmasiyla alakali olabilir. Donma ve isinma sorunu icinde hata raporu gonder incelesinler.

View solution in context

Solution
Galaxy S
Samsung firmanın Galaxy cihazınızın aşırı ısınmasını nasıl önleyebilirsiniz talimatlarını yapabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-prevent-the-overheating-of-your-galaxy-devi...

View solution in context

4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. Ayarlar genelyönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla. Bölümünden sıfırla cihazı. Videoğ fotoğraf gibi veri varsa yedekle sıfırlamadan önce. Sorununuzun çözülmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettir. Servis için bilgi almak isterseniz samsung destek hattı müşteri hizmetlerini arayabilirsin. 4447711
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy S
Instagram video ve storylerinde genel bir sorun var bende de donuyor. Ayni instagram sorununu yasayan farkli kullanicilar da var. Yine de instagram verisini silip tekrar kontrol edebilirsin. Tüm videolarda oluyorsa cihazin isinmasiyla alakali olabilir. Donma ve isinma sorunu icinde hata raporu gonder incelesinler.
OGL
Beginner Level 2
Galaxy S
Galerimdeki videoları izlerken de oluyo dostum.
Solution
Galaxy S
Samsung firmanın Galaxy cihazınızın aşırı ısınmasını nasıl önleyebilirsiniz talimatlarını yapabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-prevent-the-overheating-of-your-galaxy-devi...