cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 batarya değişimi sorunu

(Topic created on: 03-06-2024 03:53 PM)
116 Views
alfa52
Active Level 3
Options
Galaxy S
Tanılama sekmesinde bataryanın zayıf olduğu ibaresi üzerine bataryayı orjinaliyle değiştirdim ama hala bataryanın yaşam zayıf ibaresi kalkmadı sebebi nedir?
0 Likes
16 Comments
alfa52
Active Level 3
Galaxy S
Garantisinin olmadığını yukarıda söylemiştim. Ayrıca THH dediğiniz nedir?
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Evet şimdi fârk ettim kusura bakmayın. THH: Tüketici Hakem Heyeti'dir. Bu tarz durmlarda THH'ye başvurulduğu zaman yüksek ihtimalle kullanıcın lehine karar çıkıyor. Yani zamanında başvursaymışınız yüksek ihtimalle değişimi yaparmışsınız ama şuan garantiniz bitmiş maalesef, bu şekilde idare etmeniz gerekiyor.
alfa52
Active Level 3
Galaxy S
Benim merak ettiğim konu bataryanın hala zayıf olduğu ibaresi neden kalkmıyor yazılımsal bir şey mi ?
nergiss41
Active Level 6
Galaxy S
Ben cihazı serviste değişmistim bilgisayara bağlayıp sıfırlama tarzı işlem yapiyolar heralde öyle duymuştum servise bi sorun
0 Likes
alfa52
Active Level 3
Galaxy S
Servisi aradım bana geri dönmelerini bekliyorum uzaktan bağlantıyla Bi de onlar bakacaklar teşekkürler
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Cihaz, bataryayı sizin değiştirdiğinizi anlamış olabilir veya yukarıdaki arkadaşın bahsettiği bir durum olabilir.
alfa52
Active Level 3
Galaxy S
Evet büyük ihtimal öyle Bi durum var. Cihaz bataryasının değiştirildiğinden haberi yok :) Oysaki o kadar arka kapağı açıp bataryasını söktüm hissetmemiş demekki :) konu yazılıma kaldı. Teşekkürler