cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 Fe Ekran Süresi ve batarya sorunu

(Topic created on: Wednesday)
254 Views
Ömerk
Active Level 1
Options
Galaxy S
Hayatımda bu kadar berbat ekran süresi görmedim. Almayın aldırmayın şu telefonu arkadaşlar pil için konuşuyorum. Aynı cihaza sahip kişiler nasil 7 8 saat ekran süresi alıyor akıl alır gibi değil. Garantiye yollayacağım iade edebilirsem iade edeceğim.
image

ienes
Expert Level 4
Galaxy S
Asla değmez s21fe nin performansı ve kameraları a55 i ikiye katlar , yanına güzel bir powerbank alması yeterli
0 Likes
Galaxy S
Ben bir günü çıkarırken s21fe 5saat djdkskdksks asla almam s21fe yi beni birgün götürmeyecekse neden s21fe alayımki buarada kamerası s21feden iyi a55 a35 neye dayanarak diyorsunuz anlamadım you tube da testleri var bakın
0 Likes
Galaxy S
Buarada s21fe eşittir iphone 11 onun yerine güncel telefon alınır pili dayanmayan telefonu at çöpe gitsin
0 Likes
Galaxy S
0 Likes
ienes
Expert Level 4
Galaxy S
Amiral gemisi ile A serisini mi kiyasliyorsun kamerası elbette daha iyi dxomark testlerine bakabilirsin s21fe 5 saat açık ekran verir a55 7 saat verir
0 Likes
Galaxy S
Bende 5saat oyun oynayabiliriyorum 3saat s21fede oynasan lüüp diye biter ben ne anladım bu işten
İşlemcisi güzel diye gidipde onu almam benim işimi görüyor mu camera ve pil önemli zaten oyunlarda da iyi performans veriyor s21fe tek artısı işlemcisi
0 Likes
Galaxy S
Birde eski telefon güncelleme almicak
0 Likes
BUR-CHİNA
Expert Level 5
Galaxy S
Ben alıyorum hala 120 de 6 saat falan ..kullanima göre değişiyor kardeşim melesef..24 den 23 den de 5 saat alamayan var ama 6 -7 saat alanda var .
0 Likes
Ömerk
Active Level 1
Galaxy S
Vallaha 1 ay oldu alalı telefonu üniversite öğrencisiyim 1 saat günde oyun oynarım onun dışında sosyal medya vs ama beni götürmüyor
0 Likes
Galaxy S
Onun yerine a35 ya da a55 alın çok iyi kamerasıda süper ikiside aynı zaten