cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 7 Bayıldım

(Topic created on: 03-10-2025 11:29 AM)
199 Views
TitanCameraMan
Active Level 9
Options
Galaxy S

Öncelikle 2-3 yıldır Watch 4 Clasic kulsnıyorum, çok sevdiğim bir saati ama bende ciddi bir hayal kırıklığı yaratmıştı, bunun temel sebebi Şarjının 2 gün zar zor dayanması ve ciddi anlamda donmadıydı; ama geriye kalan tüm özelikleri mükemmeldi (Biraz küçüktü)

 
Watch 7'yi kutusundan açtığımda öncelikle şok oldum, şarj kablosunu göremeyince: "Hayır Samsung" dedim ama kutunun içine sağladıklarını öğrenince rahatladım.
 
Kutu kötüydü, bu saat 13 bin TL'yi bile satılıyor, farklı sitelerde 8'bin tl ve bu kutu içeriği çok kötü, biraz daha iyi olsa...
 
Clasic modelinden geçtiğim için Bezelin olmamasını - olarak düşünebilirsiniz ama bir şans vermekte fayda var çünkü Bezel saate bildiğiniz mağra gibi bir deneyim kazandırıyormuş, yani bir bakmakta fayda var.
 
Saati koluma taktığımda günden beri ne terleme ne de başka bir sorun yaşadım, çok rahat olduğunu söylebilirim.
 
Watch 4 Clasic ile özelik olarak inanılmaz bir **bleep** var mı ? Aslında yok; Daha büyük bir ekran, cilt ısı sensörü(watch 5 ve 6 da var) , apes sensörü ve işlemci gibi farklar var, hatta şarj süresi şuan biraz daha beter.
 
Ama 4 gibi donma kasma yapmıyor oldukça akıcı ve yeni sürümlerde Gemini ile yapay zeka işlemlerine açık, çünkü: Çok güçlü bir işlemciye sahip ve bu sayede ilerleyen süreçte yapay zeka özeliklerinin çoğunu başarıyla devralacak.
 
Sensör kalitesi farklı bir seviyede, yaptığım ölümlerin çoğu çok ciddi bir doğruluk payına sahip, büyük ekranı sayesinde gerektiğinde bir çok işlemi rahatlıkla yapabiliyorsunuz.
 
Mesela telefon şarjım bitince WhatsApp Apple girip sesli mesaj gönderebiliyorum.
İntagram'a diğer saatlerden öok saha akıcı bir şekilde girip mesajlaşabiliyorum hatta reels bile akıcı bir şekilde izleyebiliyorum, ama şarjda aynı şekilde oldukça akıcı oluyor : D
 
Bunu bir telefon edasında yapıyor akıcı ve hızlı.
 
Ciddi bir batarya sorunu var, bataryası çok verimli değil; ama sunduğu kalite yüzünden hiç umrumda bile değil. 
İnanılmaz farklar sahip değil; ama artık donmayan bir Saatim olduğu için mutluyum. 
 
 
10 Comments
BENEFICIAL_S24
Active Level 10
Galaxy S
Öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Watch 4 Classic kullandım bende donma yapıyordu. Watch 7 işlemcisi kaliteli ve günümüz teknolojisine göre üretilmiş olduğu için donma yapmaması çok normaldir. Kutu içeriği ne sağladı hocam size ?
Galaxy S
Şarj kablosu dışında bir şey yoktu, bir an o bile çıkmayacak sanıp korktum.

İşlemci konusunda durum öyle değil, 1.6 ghz 5 çekirdekli bir işlemciye kullanmışlar, Watch 6'ya kıyasla %300 daha güçlü, yani bu konudaki gelişimi öyle böyle bir gelişim değil hatta gereksiz güçlü bir işlemci.

Donma kasma sıkıntısı yok ama Avm'de dönerseniz demo ürünü olduğundan kalabiliyor, buna dikat edin.
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Bezel olana kadar beklemeyi tercih ediyorum ben
irem_a35_5G
Active Level 3
Galaxy S
hayırlı olsun
moonlightmoon
Active Level 6
Galaxy S
Şarjı kaç gün gidio acaba? Hayırlı olsun güle güle kullanın
Galaxy S
Pazartesi günü cihazı tam şarj edip sabahtan kullanırsanız, Salı günü akşamı şarjı biter.

Bir gün ve etrrsi günün akşamına kadar rahatlıkla gidiyor.
1.5 Gün diyebiliriz.

2-3 Gün güç tasarrufu modu ile rahat çıkıyor.
0 Likes
moonlightmoon
Active Level 6
Galaxy S
Anladım teşekkür ederim, ben daha önce Huawei ninkini kullanıodum bilekliğini şarjı 5 gün gidiodu şimdi samsung almayı düşünüom bakalım..
Galaxy S
Huawei'nin saatleri gerçek saat değil, bileklik gibiler onlar.
Samsung ve Apple'ın saatleri direkt normal telefon.
WhatsApp'a girip mesaj atabiliyor ya da Tarayıcılar İnstagrama girip takılabiliyorsunuz.
dolphine
Active Level 6
Galaxy S
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah sarzi üç dört gün sonra optimize olur düzelir normale döner ama en fazla 2 gün gider