cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 Fe Ekran Süresi Problemi.

(Topic created on: 08-13-2023 07:54 PM)
349 Views
Umad
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhabalar Ben Cihazı Daha Dün Vatan Bilgisayar Üzerinden Aldım Fakat Pili Hızlı Bitiyor Gibi Hissediyorum 6 Saat Ekran Süresi 6 Saatte Uykuda Kalmış Ekran. Cihazı 24 Saat İçinde 2 Kere Şarja Taktım. Cihazı İlk Aldığımda %38 den %10 civarına kadar kullandım ve pili fulledim. Sonrasında 6 saatlik bir deneyimim oldu dediğim gibi bu süre zarfında sosyal medyada takıldım oyun oynamadım. Wifi üzerindeydim ve 120hz de kullandım. 2. Şarj edişimde %5 ten %95 e kadar çıkardım fullemedim. Saat 12.58 de çektim telefonu. 60hz ile kullandım. Çok az mobil veri üzerinde kullandım ve ardından wifi ye tekrar geçtim. 3 kullanım 2 saat uyku modu yoğunlukla twitter (x) de vakit geçirdim ve şarjım %51 yani 6 saatte yarı yarıya kullanmış bu normal midir? Pilim Normal görünüyor uygulama üzerinden test ettiğimde fakat endişeliyim. Kullanım Özellikleri Öğreniliyor Yazıyor Tahmini Ekran Süresinde Bu Arada. Lütfen Bilen Birisi Yardımcı Olsun. Güncellemeler vs herşeyim tam. Ama Çok Endişeliyim. Bilen Birisi Yanıtlarsa Çok Memnun Kalırım, Teşekkürler.

19 Comments
ExynosS21fe
Expert Level 5
Galaxy S
1 haftaya falan toplarlar kardeşim..biraz açılsın da..
Umad
Active Level 2
Galaxy S
Hocam sizde var mı? Nasıldı kullanımı? Cihaz sizde varsa sizin de aynı şekilde miydi? İnsanlar Bekledim değişen birşey olmadı diye yazmış vs ama o yüzden kuşkulandım.
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Herkeste olan bir durum. Yeni cihaz alinca veya sifirlaninca pilin kendisini kalibre etmesi gerekiyor.
ExynosS21fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bendede oldu 2 3 güne düzeldi..9 aydır kullaniyorum gayet memnunum usta..işlemcisi hızlı güzel işlemcisi var takilma kasma yaşamıyorum..ama olanlar var niye öyle oluyor anlamıyorum..memnun olanda çok.. şarjı yüzde 20 nin altına pek düşürmeyin 85 90 gibide şarjdan çıkarın pil sağlığı ve ömrü için ben hep öyle yapıyorum gayette iii
Umad
Active Level 2
Galaxy S
Buds 2 kampanya da diye kaçırmak istemedim ve s serisi olması beni çok cezbetti pil süresi 1,5 gün gidiyor dediler alırken, s serisi diye güvenerek almıştım. Eski telefonumu Değiştirme fikrim vardı telefonu zaten fakat dediğim gibi
ExynosS21fe
Expert Level 5
Galaxy S
Düzelir kardeşim sorun olmaz.. karanlık modda kullanin kullanmadiginiz uygulamari derin uyku moduna alın biraz daha iyi olur..buds iki de güzel kulaklık bende de var çok memnunum.hayirli olsun güle güle kullanin.. şarjida düzelir sorun olmaz inşallah
Umad
Active Level 2
Galaxy S
Çok Sağolun Gerçekten İçim Çok Rahatladı, Çok Teşekkür Ederim. Bir Problem Olduğunda Tekrar Buradan Yazarım.
0 Likes
Umad
Active Level 2
Galaxy S
Birşey Sormak İstiyorum, Bu Süre Zarfında Ne Yaptınız? Telefonu Kaç Kere %100 e kadar şarj ettiniz biraz anlatabilir misiniz? Bu 4 günlük süreçte ne yaptınız yani?
0 Likes
ExynosS21fe
Expert Level 5
Galaxy S
Ben fazla yüzde yüz şarj yapmıyorum haftada 1 kere yaparım yuzdeyuz ..diğer günler hep 85 veya 90 da çekerim..20 altına da pek dusurmem..başkada öyle birşey yapmıyorum hocam sarjdayken kullanmayin ama onu söyleyeyim bataryayı çok yipratirsin ben hiç sarjda daha kullanmadim. Arada tek tük olabilir sosyal ağ veya mesaj falan ..ama oyun sakın oynama sarjdayken..