cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Performans profili

(Topic created on: 08-18-2024 03:59 PM)
297 Views
klingon
Active Level 5
Options
Galaxy S
Bu iki seçeneği uzun süre test ettim. 100'den 20'ye kadar ne ısınmada ne şarjda hiçbir şey **bleep** etmiyor. Neden böyle bir seçenek var, anlamış değilim. Hatta düşük seviyeli modu açınca arayüzde ufak takılmalar oluyor. 6.1.1 gelse de şu pil ve ısınma problemi çözülse. Samsungun yaptığı hiç hoş birşey değil 8 saat ekran süresi veren cihaz bi güncelleme ile 5 saate düşüyor. Bunun açıklaması olamaz...

image

18 Comments
Aytekinn
Active Level 7
Galaxy S
Şarj kullanımı bende 1 günden 1,5 güne çıktı işe yaradığını düşünüyorum
klingon
Active Level 5
Galaxy S
Bence siz aynı kullanım senaryosunda test edin bir daha. Ben uzunca süre ikisinde sıklıkla kullandım. Fa.rk göremedim.
0 Likes
Aytekinn
Active Level 7
Galaxy S
**bleep** **bleep** de ne yazıyor
0 Likes
klingon
Active Level 5
Galaxy S
Sıklakla diye değiştirdim. Sansürlüyor kelimeyi. S.ık s.ık yazıyordu.
0 Likes
Aytekinn
Active Level 7
Galaxy S
Bilmiyorum açıkçası normal kullanımımda pil tasarrufu + performans profili kapalı 120hz falan kullanıyorum, pil tasarrufu + performans profili açık denemiştim o zaman etki eden pil tasarrufu olabilir
0 Likes
klingon
Active Level 5
Galaxy S
Güç tasarrufunu bende denedim etki ediyor. Ama 120 hz kullanamıyorum cpu gücünü %70e düşürüyor tepkiselliği azalıyor cihazın. Pile olumlu etki etmesi normal ama düşük seviyeli profil dediğim gibi bi etki etmiyor.
klingon
Active Level 5
Galaxy S
Bende hiç **bleep** olmuyor. 6.1.1 gelsin cihazı sıfırlayıp deneyeceğim pil durumunu baktım bi iyileşme yok satıp iphone alacağım.
0 Likes
Hamırster
Active Level 6
Galaxy S
Sadece s24 u ya gelmicek miydi
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Hayır s23 de alıyor
0 Likes