cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 FE

(Topic created on: 12-18-2022 02:28 PM)
970 Views
thisisardaali
Active Level 4
Options
Galaxy S

Normalde S21 alıcaktım ama kalmamış hiç bir yerde bu yüzden FE alıcam sizce nasıl aşırı **bleep** yoruyu oyun oynamam depolamayıda cok **bleep** doldurman genelde 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
darkex
Active Level 10
Galaxy S
Eğer buyuk ekran guncelleme istiyorsan s21 fe tercih et bide ön kamera için olabilir onun disinda performanslari ayni onemli degil cozulduye basarsan cok sevinirim

View solution in context

30 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Satıcı CarrefourSA
thisisardaali
Active Level 4
Galaxy S
kanka öyle alamam işte
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Neden?
thisisardaali
Active Level 4
Galaxy S
internetten uğraşamam hiç yaa
IBarış
Active Level 7
Galaxy S
S21, S21FE'den daha iyi özelliklere sahip. Ben alırken çok düşünüp araştırmıştım S21 aldım. Hepsiburadadan da alabilirsiniz ancak satıcısının Hepsiburada olmasına dikkat edin. Piyasada pek bulunabilen bir cihaz değil.
thisisardaali
Active Level 4
Galaxy S
evet alabileceğimiz her yere sorduk ve sadece FE var bide uzun süreler kullanacağım için benim için yazılım güncelliği de önemli ama sanırım FE alıcam mecbur
IBarış
Active Level 7
Galaxy S
Yazılım güncellemesinde sorun olmaz, Android 15 dahil olmak üzere hepsini alacak. Ancak illa ki elden alacaksanız yapacak bir şey yok FE(Fan Edition) alın. Ben Hepsiburada üzerinden almıştım bir sorun da yaşamadım.
thisisardaali
Active Level 4
Galaxy S
Beni aşırı rahatsız edici bir sorun yaşatmaz değik mi? Şey düşündüm çünkü ben şuan A51 kullanıyorum FEnin A51 den kötü yanı nerdeyse 0(sanırım sadece ekran vardı) o yüzden pek farkına varmam bile diye düşünüyorum ama