cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 FE

(Topic created on: 12-18-2022 05:59 PM)
403 Views
thisisardaali
Active Level 4
Options
Galaxy S

Normalde S21 alıcaktım ama kalmamış hiç bir yerde bu yüzden FE alıcam sizce nasıl aşırı **bleep** yoruyu oyun oynamam depolamayıda cok **bleep** doldurman genelde 

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Reis madde durumun iyiyse S21 FE al
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S20fe Snapdragon al. Smg 780 g
0 Likes
sefa123
Active Level 5
Galaxy S
S21 s21ultra 2021 eski yani s21fe ve üzeri alın
0 Likes
sefa123
Active Level 5
Galaxy S
Lg G7 var eski telefonum 5senesine gircek hala yüksek grafikli oyunlsrı max da acıyo alın malın iyisini çekmeyin kaygısını
darkex
Active Level 10
Galaxy S
S21 fe kullanıyorum sorabilirsin aklinda ne varsa
0 Likes
darkex
Active Level 10
Galaxy S
S21 fe ön kamera daha iyi s21 in parmak izi bi tik daha hizli calisiyor kasasi metal bide 8 k cekim var arka kamerada onun disinda s21 fe nin performansiyla ayni bide batarya olarak fe daha iyi ama kucuk cihaz istiyorsan s21 al s21 fe ekrani daha buyuk
0 Likes
thisisardaali
Active Level 4
Galaxy S
allah razı olsun aklımda ne varsa cevapladın
0 Likes
Solution
darkex
Active Level 10
Galaxy S
Eğer buyuk ekran guncelleme istiyorsan s21 fe tercih et bide ön kamera için olabilir onun disinda performanslari ayni onemli degil cozulduye basarsan cok sevinirim
thisisardaali
Active Level 4
Galaxy S
tamamdır iyi akşamlar
0 Likes
dgkns215g000
Active Level 6
Galaxy S
hocam bakin guncelleme falan diyenler olmus onlara sakin kanma cunki duz s21 de android 15 alicak fe de android 15 alicak cunki ikiside android 11 ile cikti sadece 3 4 ulkede (turkiyede dahil) android 12 ile cikti bunun sebebi de turkiyeye sonradan geldi cihaz yani ben kesinlikle duz s21 almani tabsiye ederim fe de ozellikler kisitli