cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 FE Isınma

(Topic created on: 07-28-2023 06:53 PM)
204 Views
SametS21FE
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhabalar, bir konu hakkında S21 FE kullanan arkadaşlara danışmak istedim. 9 aydır S21 FE kullanıcısıyım. Son zamanlarda mobil veri açıkken instagram reels, youtube shorts gibi uygulamalarda vakit geçirirken telefonda aşırı bir ısınma oluşmaya başladı. Daha öncesinde böyle bir sorun yoktu. Acaba son gelen güncelleştirmelerden sonra mı yoksa her S21 FE kullanıcısında böyle bir sorun olup olmadığını öğrenmek için buraya yazıyorum. Telefonu kullanan arkadaşlar bilgilendirme yapabilirlerse sevirim. 

image

15 Comments
SametS21FE
Active Level 1
Galaxy S
Ekran görüntüsündeki ısı verileri 4.5G kapalı iken elde ettiğim değerler.
Solution
Galaxy S
Bende de aynı bu normaldir, çünkü bu aralar hava baya sıcak geçiyor, mobile legends oynuyorum full grafikte onda en fazla 38 39 bazen de 40 ları görüyorum, yani havadan dolayı normaldir endişelenmeyin.
SametS21FE
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Dediğiniz gibi bu durumu normal olarak kabul edeceğim.
0 Likes
fatiihdemirrr
Active Level 7
Galaxy S
Ben de aynı sorundan muzdaripim mobil veri açıkken telefon çok ısınıyor wifi ile kullanırken herhangi bir sorun yok
SametS21FE
Active Level 1
Galaxy S
Yorumunuza kesinlikle katılıyorum. Wifi ile kullanımlarda sıcaklık değerleri arasında 10-15 derece **bleep** oluyor. Şu anda wifi ile kullanıyorum ve batarya sıcalığım 32, işlemci sıcaklığım ise 34 derece civarında.
0 Likes
fatiihdemirrr
Active Level 7
Galaxy S
İşlemcinin exynos olmasından dolayı bu problem sanırım aslında güçlü bir işlemci ama gücünü koruyamıyor