cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 Batarya

(Topic created on: 11-30-2023 03:10 PM)
308 Views
polat0
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar Ekran sürem 8 saat ancak Ekran AÇIK sürem 30 dk, şarjım %68 kaldı, batarya ömrünü ve optimizasyonu artırmanın yolu nedir, telefon maksimum 3 hafta oldu alalı.

14 Comments
deutzh7250
Active Level 1
Galaxy S
Reis exynos işlemcili modelse çaresi yok
polat0
Active Level 3
Galaxy S
Aynen Exynos modeli, tamamdır dostum teşekkür ederim bilgin için
0 Likes
deutzh7250
Active Level 1
Galaxy S
Elinden çıkarmaya bak
0 Likes
polat0
Active Level 3
Galaxy S
Böyle kullanmaya devam yapacak bir şey yok artık, tek sıkıntısı şarj idare ederim onu da
Furkan_S215G
Active Level 5
Galaxy S
Exynos diye almayalım mı kanka anlamıyorum Elden çıkarmaya bak diyip hayatın sonuymuş gibi büyütüyorsun. Ben 1 yıldır kullanıyorum ve 1 kere bile ısınma problemi yaşamadım pil zaten 4000 mah bu dönemde android için az yani işlemciden kaynaklı diyemezsin direk. Ayrıca hala bu kadar kötü pil süresi almadım arkada çalışan uygulama olabilir. Herhangi birşey biliyorsan yardımcı ol yada yorum yapmış olmak için yazıp insanların sinirini bozma.
Furkan_S215G
Active Level 5
Galaxy S
Arkadaşa tavsiyem de bundan sonraki süreçte pil koruması modunda kullanman telefon batarya yüzdesini %20 %85-90 arasında tutman. Pil koruma modunda telefon zaten max %85 de doluyor. Pil sağlığını korumak açısından deneyip de en faydalı bulduğum şey bu. Aşağıda uzun uzun maddeler yazmış olan arkadaşınkiler de illaki etki ediyordur ama herşeyi kısıtladıktan sonra da amiral gemisi telefon kullanmanın bir anlamı kalmıyor maalesef. Çoğu özelliğinden mahrum kalıyorsun.
deutzh7250
Active Level 1
Galaxy S
Ben 3 kere exynoslu cihaz kullandım s10+ s20Fe s21 3 cihazında ekran süresi neyaprsam yapayım 4 saati geçmedi oyun vs oynuyorsan dahada beter bu durum öyle ayarla vs olacak iş değil 2 saat alıyorsa bütün ayarları yaptığında 3 saat alır 3 saatin yeterli bi süre olduğunu düşünmüyorum
0 Likes
Furkan_S215G
Active Level 5
Galaxy S
Yeterli değil zaten ama ben son 2 aya kadar 5 saatin altında görmemiştim hiç. Asıl olay pil sağlığını uzun süre korumak bence. Zaten 2 yıllık garanti olduğu için 2. Yıla doğru servise götürüp pili yeniletebilirsin
0 Likes
polat0
Active Level 3
Galaxy S
Bu dediklerinize harfiyen katılıyorum diğer arkadaşların yorumları da gayet güzeldi, ama dediğiniz gibi hem batarya biraz düşük hem de işlemci çok tüketiyor diye tahmin ediyorum, şuan telefondan çok memnunken gereksiz yere garantiye uğraşmak istemiyorum, yorumlarınız için teşekkür ederim