- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba,
1 gün önce ilk Samsung telefonumu satın alıp kullanmaya başladım. Modeli: Samsung Galaxy S21 FE (2. nesil, Snapdragon 888, 5G).
Telefonu kullanırken tüm arka plan uygulamalarını kapatıyorum. Hatta Cihaz Bakımı > Hafıza > Şimdi Temizle seçeneğini de kullanıyorum. Buna rağmen cihazda genellikle 3.5–4 GB RAM kullanılıyor ve boşta ortalama 4–4.5 GB RAM kalıyor.
Bu durumun bir çözümü var mı? Bu RAM kullanımı normal mi, yoksa yüksek mi?
Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum: Cihazın şarjı biraz hızlı tükeniyor gibi. Özellikle geceleri, ekran Her Zaman Açık (Always On Display) modundayken şarj daha da hızlı düşüyor. Örneğin, gece boyunca telefon hiç kullanılmadan şarjım %38'den %22'ye düşmüş. (AOD modu her zaman açıkken)
Bu durumla ilgili de birkaç sorum var:
-
Gece boyunca uyurken AOD dan kaynaklı sarjın fazla tükenme problemi varsa çözümü varmıdır?
-
Always On Display’in şarj tüketimini azaltmak için bir yöntem var mı?
- Batarya optimizasyonu ve ekran süresini artırabilmek için hangi ayarları yapmalıyım?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2025 08:06 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2025 08:06 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2025 08:23 PM in
Galaxy SÇözüm olarak kabul et seçeneğine yanlışıkla tıkladım* cihaz ucuza geldiği için aldım indirimlerle birlikte ve hediyele neredeyse 13500tl gibi fiyata geldi s24fe modeli en ucuz 24k tlye bulabildim onun dışında 26k 27k tl gibi fiyatlara satılmakta s21fe 2. nesil modelinin bataryası günlük kullanımda yeterlimi.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2025 08:27 PM (Last edited 05-11-2025 08:28 PM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2025 08:09 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2025 08:14 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2025 08:26 PM in
Galaxy Sbu linkteki dosyayı nasıl açabilirim bilgisiyardan indirdim random yazılar çıktı telefon üzerindenmi indirmem gerekmekte
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2025 08:27 PM (Last edited 05-11-2025 08:29 PM ) in
Galaxy SAyarlar > Modlar ve Rutinler kısmından rutinlere girip bakabilirsiniz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2025 08:37 PM (Last edited 05-11-2025 08:38 PM ) in
Galaxy SBir sorum daha olacak ekranı aşağıya doğru 2 kere kaydırınca ses otomatik döndür fener gibi uygulamaların kısa yolları var kullanmadığım bazı özellikler açık olarak çalışmakta sadece bu yerdenmi katapabilirim veya ayarlar uygulamasından kapatabilirim kullandıklarımı kullanmadıklarımı bilmediğim çok fazla çeşitde kısayol var çünkü. (bazı kısayollara basılı tutunca iç ayarları da açılıyor bunlardamı sadece bu yerden kapanmakta yoksa ayarlardandamı kapatılıyo)