cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20FE Android 12 Hata

(Topic created on: 01-07-2022 06:57 PM)
1328 Views
KTK12
Active Level 6
Options
Galaxy S

Videoda gördüğünüz üzere uygulamalara bunları yaptığım zaman işlem yapmak için bir süre beklemek gerekiyor. O sırada bir şey yapılamıyor. Bir anlığına donuyor veya yükleniyor gibi oluyor. Güncellemeden önce böyle bir sıkıntı yoktu.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Mexon86
Active Level 6
Galaxy S
task changer kullaniyorsunuz belki task changer ile alakali sorun olabilir one ui 3 ilk ciktiginda da task changer bu sekilde takiliyordu bence sıfırlama işleminden önce home up uygulamasinin guncelleme gelmesini bekleyin

View solution in context

Solution
KTK12
Active Level 6
Galaxy S
Evet haklısınız. Ondan kaynaklıymış. Home up ı kapattığım zaman orijinal hâlinde sıkıntı yok. Teşekkür ederim 🙏

View solution in context

25 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Bu sorunu direk hata raporu üzerinden gönderirseniz daha iyi olur

Hemen hata raporu göndermek için link bırakıyorum bakarsınız https://bit.ly/33WO9d8
KTK12
Active Level 6
Galaxy S
Gönderdim teşekkür ederim 🙏
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy S
Android 12 cihazınıza ağır gelmiş olabilir. Veriler fazla bi de üstük üstüne Android 12 ekleniyor bunun nedeni. Bu sorunun çözümü ve cihazı büyük güncellemelerden sonra rahatlatmanın (rahatlatmak derken donma kasma ve bazı hataların azalması) en iyi yolu cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamaktır. Eğer sorun düzelmedyse hata raporu gönderip bri düzeltme güncellemesi beklemektir.

Cihazı sıfırlamak için ise => Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla
adımlarını takip etmek yeterli olacaktır.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. 😊
KTK12
Active Level 6
Galaxy S
Teşekkür ederim 🙏
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim ne demek 😊 yardımcı olabildiysem ne mutlu bana umarım sorununuz çözülmüştür😊
0 Likes
KTK12
Active Level 6
Galaxy S
Yapmadım henüz. Yedeklemem lazım verileri. Müsait olduğumda yapabilirim. 😇
Galaxy S
Yaw siz kafayı mı yediniz dediğiniz hata android 9 da da var sizde hata bulmayı çalışıyorsunuz😂😂
0 Likes
KTK12
Active Level 6
Galaxy S
11de yoktu. 12ye geçtiğimden beri rahatsız ediyor.
Galaxy S
Hm 11 de de var ama ilginç
0 Likes