- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Selamünaleyküm Hayırlı geceler olur inşallah herkese. Başlıkta yer alan model telefon Android 14 güncellemesini alacak mı? Bu açtığım konuya Samsung yetkili forum moderatörlerinden bir yorum beklediğimi belirtmek istiyorum. Sayın Forum üyeleri Siz yorum yazmayın yetkili Sayın moderatörler Ayrıca rica ediyoruz güncel miyiz sitesini de yorumunuzda önerip belirtmeyin Çünkü güncel miyiz sitesini Biz Forum üyeleri de biliyoruz sadece cihaz güncellemeyi alacak Veya almayacak şekilde yorum yapın güncellemeyi alacaksa güncel miyizse temizleyip bizi takipte kalırız güncellemeyi Eğer almayacaksa da güncel miyiz sitesini boşuna takipte kalmayalım ve boşuna bekleme içerisinde olmayalım diye bu konuyu netliye ulaştırmanızı sizden talep ediyoruz. Bag var sanırım Telefonda yazılımsal hata var gibi duruyor sesli yazdığım yazıları cihaz bazen yanlış yazıyor ama ufak bir şeyin de anlaşılabilir olduğunu düşünüyorum yazıyı tekrardan düzenlemek istemedim ayrıca bunu da belirtmek istiyorum.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-18-2023 05:44 PM in
Galaxy SMerhaba ahmed_turğut,
Yazılım güncelleştirme tarihleri, yapılan testlere göre değişiklik göstermektedir. Bu testlerden başarılı sonuç alınamadığı takdirde, güncellemeler ertelenmekte ya da iptal edilebilmektedir. Cihazlarımız için kontroller devam ettiğinden, ileriki tarihlerde listemizi kontrol etmenizi rica ederim. Listemiz sürekli güncelleniyor. Güncel yazılım listesine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-18-2023 12:45 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-18-2023 01:12 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-18-2023 05:15 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-18-2023 05:15 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-18-2023 05:44 PM in
Galaxy SMerhaba ahmed_turğut,
Yazılım güncelleştirme tarihleri, yapılan testlere göre değişiklik göstermektedir. Bu testlerden başarılı sonuç alınamadığı takdirde, güncellemeler ertelenmekte ya da iptal edilebilmektedir. Cihazlarımız için kontroller devam ettiğinden, ileriki tarihlerde listemizi kontrol etmenizi rica ederim. Listemiz sürekli güncelleniyor. Güncel yazılım listesine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD