cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy s20fe smg780g Android 14 güncellemesini alacak mı?

(Topic created on: 09-17-2023 11:18 PM)
307 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Selamünaleyküm Hayırlı geceler olur inşallah herkese. Başlıkta yer alan model telefon Android 14 güncellemesini alacak mı? Bu açtığım konuya Samsung yetkili forum moderatörlerinden bir yorum beklediğimi belirtmek istiyorum. Sayın Forum üyeleri Siz yorum yazmayın yetkili Sayın moderatörler Ayrıca rica ediyoruz güncel miyiz sitesini de yorumunuzda önerip belirtmeyin Çünkü güncel miyiz sitesini Biz Forum üyeleri de biliyoruz sadece cihaz güncellemeyi alacak Veya almayacak şekilde yorum yapın güncellemeyi alacaksa güncel miyizse temizleyip bizi takipte kalırız güncellemeyi Eğer almayacaksa da güncel miyiz sitesini boşuna takipte kalmayalım ve boşuna bekleme içerisinde olmayalım diye bu konuyu netliye ulaştırmanızı sizden talep ediyoruz. Bag var sanırım Telefonda yazılımsal hata var gibi duruyor sesli yazdığım yazıları cihaz bazen yanlış yazıyor ama ufak bir şeyin de anlaşılabilir olduğunu düşünüyorum yazıyı tekrardan düzenlemek istemedim ayrıca bunu da belirtmek istiyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ahmed_turğut,

Yazılım güncelleştirme tarihleri, yapılan testlere göre değişiklik göstermektedir. Bu testlerden başarılı sonuç alınamadığı takdirde, güncellemeler ertelenmekte ya da iptal edilebilmektedir. Cihazlarımız için kontroller devam ettiğinden, ileriki tarihlerde listemizi kontrol etmenizi rica ederim. Listemiz sürekli güncelleniyor. Güncel yazılım listesine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

5 Comments
biduryaa
Active Level 4
Galaxy S
Güncelleme sayfasında s20 ve s20fe yok sanırım almayacak
Galaxy S
Yok almıcak belki ileride getirebilirler nede olsa donanımı kaldırır rahat s20 fenin ama şuan için imknsız
Kayra1881
Active Level 8
Galaxy S
Hayır S20 Serisi FE De Dahil Almayacak
Kayra1881
Active Level 8
Galaxy S
S21 Den İtibaren Alacak
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ahmed_turğut,

Yazılım güncelleştirme tarihleri, yapılan testlere göre değişiklik göstermektedir. Bu testlerden başarılı sonuç alınamadığı takdirde, güncellemeler ertelenmekte ya da iptal edilebilmektedir. Cihazlarımız için kontroller devam ettiğinden, ileriki tarihlerde listemizi kontrol etmenizi rica ederim. Listemiz sürekli güncelleniyor. Güncel yazılım listesine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com

Teşekkürler.
MOD