8Gen2-alioznsoy
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
2020 yılında olsak hangisini tercih ederdiniz?
(Şahsen ekranı çok önemsiyorum, performanstan feda edip S20 tercih ederdim)
12 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
s24fe
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago (Last edited 2 weeks ago ) in
Galaxy S
Exynos 990'sız ise kesinlikle mavi renk bir S20. O ekran, o zariflik... Samsung bile daha güzelini yapamadı o cihazdan sonra. Apple'ın kendisi bile çıkarıp cebinden kullanmaz 11'i. Pro'sunu kullanır.
Yemişim güncellemeyi, 5.1 ile de mutluydum ben S20 FE kullanırken. Çok yenilik arıyorsan atarsın ROM istersen Android 35 çıksın ona da ROM çıkar nasıl olsa.
Zaten fazla güncellemeye gerek yok sonuçta 5 yıl öncesinin teknolojisi, günümüzdekiler 6-7 sene güncellemeyi kaldırır da onlar kaldıramaz. iPhone 11'e de verilen güncelleme uzunluğu ancak geleceğin 16 serisi müşterileri için. Yoksa 13'te bile bugün restart gerektiren bug'lar oluşuyor.
Kamera olarak da S20 FE ile 11'i net tokatlıyordum. S20 daha da iyi çekiyordur kesin. O dönem FE'ler daha geriydi. Telefoto bile olması yeterli sebep. Tek ön kamerası iPhone'larda iyi, Samsung'ta ancak Ultra alınca elmayı geçiyor ön kamera mevzusu. Kullanmadığımdan umurumda değil; önemli olan ana kamera ve telefoto.
Performans olarak zaten 865 olursa füze gibi cihaz.
Yemişim güncellemeyi, 5.1 ile de mutluydum ben S20 FE kullanırken. Çok yenilik arıyorsan atarsın ROM istersen Android 35 çıksın ona da ROM çıkar nasıl olsa.
Zaten fazla güncellemeye gerek yok sonuçta 5 yıl öncesinin teknolojisi, günümüzdekiler 6-7 sene güncellemeyi kaldırır da onlar kaldıramaz. iPhone 11'e de verilen güncelleme uzunluğu ancak geleceğin 16 serisi müşterileri için. Yoksa 13'te bile bugün restart gerektiren bug'lar oluşuyor.
Kamera olarak da S20 FE ile 11'i net tokatlıyordum. S20 daha da iyi çekiyordur kesin. O dönem FE'ler daha geriydi. Telefoto bile olması yeterli sebep. Tek ön kamerası iPhone'larda iyi, Samsung'ta ancak Ultra alınca elmayı geçiyor ön kamera mevzusu. Kullanmadığımdan umurumda değil; önemli olan ana kamera ve telefoto.
Performans olarak zaten 865 olursa füze gibi cihaz.
MuhammedA24
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Galaxy S
Sanırım ip11 seçerdim. (Performansa daha fazla önem veriyorum.)
wowozange
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Galaxy S
Kesinlikle s20 olurdu.

- « Previous