cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 plus

(Topic created on: 10-16-2020 02:57 PM)
172 Views
halilturac
Active Level 3
Options
Galaxy S

Telefon bataryası  beni tatmin etmedi bu sorun tek bendemi var yoksa geneldemi bu sorun var 

17 Comments
Arda9990
Active Level 8
Galaxy S
Açıkçası sonuçlar pek te iyi değil ve ayriyetten bu seneki exynos 990 işlemciler pil verimliliği konusunda çok iyi değiller inşallah önümüzdeki günlerde düzelir birde rica etsem gün sonunda kaç saatlik ekran süresi aldığınızı ss alarak bizle paylasabilirmisiniz daha detaylı açıklama yapabilirim size
0 Likes
halilturac
Active Level 3
Galaxy S
şöyle soylim kanka yetermi diğer ekran süreleri ikinci şarj edişim ileScreenshot_20201016-144420_Device care.jpg
Arda9990
Active Level 8
Galaxy S
Dostum açıkçası sonuçlar pek iyi değil sana tavsiyem samsung bayisine gidebilirsin git konuyu anlat pil değişimi yapabilirler veya yeni aldıysan iade etmeyi talep et çünkü ciddi bir şarj tüketimi var
0 Likes
halilturac
Active Level 3
Galaxy S
vatandan aldım kanka
halilturac
Active Level 3
Galaxy S
vatana iade talebi etsem ne olur
Arda9990
Active Level 8
Galaxy S
Valla hiç-bir fikrim yok dostum ama iade edebilirler belki onlar etmez isr bile samsung kabul edebilir şansıni dene
0 Likes
halilturac
Active Level 3
Galaxy S
ayriyeten çalışan bisiriyim telefonu elime fazla alamıyorum
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba halilturac,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip ederek "Güç/Batarya/Şarj" bölümüne giriş yapabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD