Original topic:

S20 plus

(Topic created on: 10-16-2020 11:09 AM)
531 Views
halilturac
Active Level 4
Options
Galaxy S

Telefon bataryası  beni tatmin etmedi bu sorun tek bendemi var yoksa geneldemi bu sorun var 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba halilturac,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip ederek "Güç/Batarya/Şarj" bölümüne giriş yapabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

17 Comments
EndlessTDA10
Active Level 8
Galaxy S
4500 mah bataryası var telefonun. Büyük ihtimalle yazılım kaynaklı bir problem, güvenlik güncelleştirmelerini bekleyin, belki düzelebilir
0 Likes
halilturac
Active Level 4
Galaxy S
sizin telefon nedir
0 Likes
EndlessTDA10
Active Level 8
Galaxy S
Galaxy A10
0 Likes
halilturac
Active Level 4
Galaxy S
ilk defa samsung aldım ve üst segment aldım ama beklentimin altında kaldı
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
maalesef. ben de s20fe aldim. sonuç. hüsran.
s9 plus ile ayni sureleri alıyorum
halilturac
Active Level 4
Galaxy S
ben şayet garantiye bile göndermeyi düşünüyorum
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
aynen
Arda9990
Active Level 8
Galaxy S
Öncelikle Telefonda 4500 mah batarya var telefon için yeterli fakat pil performansi birazda size bağlı eğer ekran ayarlarını 120 hz açık şekilde kullanırsanız pil hızlı biter bu çok normal ayrıca mobil veri bluetooth konum gibi şeyler arka planda şarj tüketir ve ayrıca özellikle çok oyun oynayan biri iseniz bitmesi normaldir normal bil kullanıcı iseniz 1 günü çıkarması lazım
0 Likes
halilturac
Active Level 4
Galaxy S
konum , Bluetooth, senkronizasyon kapalı sadece mobil veri açık 120 hz kapalı instagramda geziyorum ve müzik dinliyorum şuan şarjım 64 sabah çektim sarjdan