cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 internet sorunu

(Topic created on: 03-15-2021 08:04 PM)
1639 Views
Eliyaedi
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar benimle aynı sorunu yaşayan biri vardır belki hala çözüme kavusmadi birde size danışayım. 

S20 kullanıyorum ekranını kapattıktan birkaç (5 ile 10 dk arasi) dakika sonra İnternet kapanıyor ve bildirimler gelmiyor tlf nun ekranını açtıktan sonra bildirimler düşmeye başlıyor email de buna dahil. Bir kaç yol denen Di ancak maalesef henüz çözülemedi teşekkürler şimdiden.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Jubei
Active Level 10
Galaxy S
Merhaba.
Ayarlar - Genel Yönetim - Ağ Ayarlarını Sıfırla seçeneğini deneyin, eğer düzelmez ise Ayarlar - Genel Yönetim - Sıfırla - Fabrika Ayarlarına Dön seçeneğini deneyin lütfen.

View solution in context

Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy S

uzaktan erişim desteği almışsınız sanırım. siz yinede arama beklerken telefonun durumunu hata raporu göndererek kontrol ettirin derim. 

View solution in context

11 Comments
Galaxy S
Senkronizasyon açık mı ? kapalı ise açın
Eliyaedi
Active Level 1
Galaxy S
açık senkronizasyon yazılım hatası mı diye düşünüyorum artık
JamesSwing
Active Level 7
Galaxy S
Merhaba, WiFi de bu sorunu yaşıyor musunuz?
Eliyaedi
Active Level 1
Galaxy S
evet WiFi de de yaşıyorum
JamesSwing
Active Level 7
Galaxy S
Fabrika ayarlarına geri dönmeniz gerekiyor.
0 Likes
Solution
Jubei
Active Level 10
Galaxy S
Merhaba.
Ayarlar - Genel Yönetim - Ağ Ayarlarını Sıfırla seçeneğini deneyin, eğer düzelmez ise Ayarlar - Genel Yönetim - Sıfırla - Fabrika Ayarlarına Dön seçeneğini deneyin lütfen.
Eliyaedi
Active Level 1
Galaxy S
iki secenegide yaptım maalesef sonuç yok
Jubei
Active Level 10
Galaxy S
Geriye Fabrika Ayarlarına Sıfırla seçeneği harici bir şey kalmıyor ancak belki fotoğraftaki ayardan olabilir, bir kontrol edin isterseniz.

Screenshot_20210315-213247_Settings_1488.jpg

Eliyaedi
Active Level 1
Galaxy S
Aktif değil seçenekler smart tutor dan aranmayi bekliyorum artık onlarda cozemezse 1 haftalık tlf servis görecek demektir
0 Likes