Oyun vs oynamıyorum View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Yeniden duzenledim View Post
Guncellemeden sonra pili çabuk tükenmeye başladı öneriniz varmı acaba daha çabuk bitmemesi içn View Post
Sizce Nasıl ?Ekran kapalı kalma süresi neden bu kadar fazla ? View Post
Bildiğimiz üzere hatalar ile geldi bu belli kimisi hata yokken çoğunluğunda pil sorunları var benim a34 e kurduğum one ui 7 tek sıkıntısı pilin çabuk... View Post
S24+ One UI 7' den sonra Mayıs ayı güncellemesini bugün aldı. View Post
İlk defa 6gb doldugunu goruyorum View Post
Benim kullandığım ilk Samsung marka telefon Galaxy S3 tü. Siz de kullandiginız ilk Samsung telefonunuzu paylaşın. Varsa görselini... View Post
İphone 13 ile 4k 60fps video karşılaştırması yaptım açıkcası iphone 13 çok daha güzel çekiyor Samsung da çok karıncalı ve puslu gözüküyor. Neden bu... View Post
Eskiden şarj çok güzel giderdi ama artık dayanmıyor 5 aylık cihaz günde bazen 2 kere şarj ediyorum ve dışarda kullanıyorum genellikle oyun... View Post
Güncellemeden sonra abartısız yarı yarıya düşüş var şarj performansında. Güncellemeyen varsa sakın bulaşmasın %50 şarj ile evden çıkmaya korkar... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1425 | |
1377 | |
840 | |
738 | |
696 |
User | Count |
---|---|
50 | |
43 | |
31 | |