- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar,
Cihazım olan Samsung S20 marka ve modelini yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım. Geçtiğimiz aylarda pil ile ilgili bir sorun yaşadım. Hızlı şarj alıyor fakat aynı hızda şarjı da bitmeye başlıyordu. 2 kez servise götürmeme rağmen 2 sefer de pilin değiştiğini söylediler. İlk aldığımda sanki hiç pil değişmemiş gibiydi. Tekrar verdiğimde yine pilin değiştiğini ve anakartın da değiştiğini söylediler. Servisten aldıktan sonra 1 hafta kadar kullanıp test etmek istedim. Eskiye nazaran daha iyi bir şarj tüketimi var fakat yine de eski randımanı alamıyorum. Gece 00:12' de %94 olan şarjım sabah 07:06'da %90'a düşüyor. Bu da bana eski kullanımımı da dikkate aldığımda normal gelmiyor. Güç tasarrufu modu açık ve internet kapalı bir şekilde şarjın aynı kalması veya daha az bir şarj düşüsü bekliyorum. Ayrıca Samsung Members uygulaması üzerinden pil testi yaptığımda da pil durumu normal görünüyor. Bu durumun normal olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-10-2022 06:48 PM in
Galaxy SMerhaba leylaa11,
Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Tanılama > Testleri görüntüle > Pil durumu" bölümünden test ettiğinizde, işlem gerekli şeklinde donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.
Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;
• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-10-2022 02:13 PM (Last edited 08-10-2022 02:22 PM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-10-2022 02:23 PM in
Galaxy SMerhaba,
Ben şimdi araştırdım fakat telefonumda açık ekran süresini göremiyorum. O yüzden yardımcı da olamıyorum size.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-10-2022 02:27 PM in
Galaxy S
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-10-2022 06:48 PM in
Galaxy SMerhaba leylaa11,
Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Tanılama > Testleri görüntüle > Pil durumu" bölümünden test ettiğinizde, işlem gerekli şeklinde donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.
Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;
• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD