cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 fe alınır mı

(Topic created on: 07-26-2023 05:12 PM)
197 Views
KaanS23
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Güncel kullandığım telefon bozuldu beni 1 sene idare eder mi s20 fe sizce, kamerası iyi olsun ve kasmasın önemli olan bu ikisi.

EnesSenol
Active Level 1
Galaxy S
Realme gt2 çok mantıklı gibi duruyor
Akın0
Beginner Level 2
Galaxy S
Samsung tarihinde Galaxy hep best modeldir.Ama gel görelimki son yıllarda kompakt tasarım dediğimiz telefon modellerini piyasaya sürmüyorlar.Örneğin s10 edge tasarımına bakın kız gibi.Amiral gemisi s22 bakın birde ıslak takunya ak.Böyle olmaması lazım.Amiral gemisi piyasaya sürüyorlar ve mutlaka kompakt tasarım ihtişam sunarak son kullanıcılara görsel ziyafeti yaşatmaları lazım
Akın0
Beginner Level 2
Galaxy S
Kasatura gibi olmayacak abi.Tasarım model eskiyince fiyat kaybı olarak biz tüketicilere geri dönüyor.Neden iphone piyasası hiç düşmüyor? Özellik de az samsung daha iyi.Hic düşündünüz mü bunu.Bunun sebebi kompakt tasarımından kaynaklanmaktadır.Tüketiciler elma görünce 40-50k direkt siliyorlar.Nasıl olsa bataryayı değişince telefon sıfır.Samsung tasarıma çözüm bulunca S modellerinde Iphone piyasada olmayacak bile benden söylemesi
mete361
Active Level 4
Galaxy S
S20 FE kullanıyorum 5 dk kullanıp telefonununun cayır cayır yanmasını istiyosan al o kadar ısınıyor ki boyası komple aktı arka tarafin üstüne üstlük hiç bi yerde parçası yok kısacası S20 FE ve hiç bir Samsung cihaz alınmaz bence bu benim son Samsung cihazım olacak
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aslında güzel bir cihaz ama neden 1 sene sınırın var çünkü temiz kullanırsan 5 senede idare eder,güzel cihaz.
0 Likes
KaanS23
Expert Level 1
Galaxy S
Yeni telefon alacağım çünkü 1 sene sonra s24 serisi sadece şuanlık 1 sene idare etmesi lazim ondan yani
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İdare eder tabiki.
adaerv
Active Level 3
Galaxy S
Bence 1 sene kullanacaksan o kadar para vermene gerek yok,eğer uzun süre kullanacaksan 20 almanı önermem 14 sürümünü aldı mı bilmiyorum aldıysa da ucundan kurtardı bir dahaki sürümü alacağını sanmıyorum. Uzun süre kullanmak istiyorsan 21 almanı tavsiye ederim ben 21 fe kullanıyorum normal 21 den arkasının yapısı dolayısıyla daha ucuz.
KaanS23
Expert Level 1
Galaxy S
Düşünücem teşekkürler
adaerv
Active Level 3
Galaxy S
Rica ederim 24 almak istediğini yazmışsın sonradan okudum 24 iyi olabilir ama paran varsa