cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 FE

(Topic created on: 06-19-2021 04:37 AM)
315 Views
muhep
Active Level 6
Options
Galaxy S

S20 Fe aldım ve daha dün geldi. Tüm güncelleştirmeleri yükledim. Isınma sorunu bir tık düzeldi fakat telefon googleda vs bile dolanırken ısınıyor el yakabilecek kıvama neredeyse geliyor. Şarjı ise çok hızlı bitiyor. Bu sorunlar güncelleme ile çözülecek mi? Cidden sinirimi bozdu. Şunu yazarken %53ten %52 ye düştü şarjı.

37 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Şimdi size anlatacam . Ben nasıl kullanıyorsam aynısını sana söylüyorum ..

İlk önce play store hesabına gir ayarlara gel ayarlardan otomatik güncellemeyi iptal et. İptal ettikten sonra telefonu fabrika ayarına getir bütün yüklü ne varsa sil hepsini . Sıfırla yani . Sonra telefonu yeniden başlat kurulum adımlarını yap . Telefonu kurduktan sonra sadece en çok lazım olan sosyal uygulamaları face instagram WhatsApp falan bunları yüklensin zaten . G mail kullanıyorsan onu da yüklersin . Şimdi bunları yükledikten sonra play storede güncellemelerini göreceksin bunları sakın ola güncelleme hafızayı kaplıyor . Oyun gibi uygulamalar ı önermem ben kullanmıyorum oynamıyorum. Telefonu acayip kasıyor zaten oyunlar . Bunlardan sonra çok kullanmadığın uygulamaları uyku modunda bırak hattta derin uyku moduna alabilirsen çok daha iyi olur . Bu şekilde kullan göreceksin ki hem tel daha iyi çalışacak hemde pil daha uzun gidecektir
muhep
Active Level 6
Galaxy S
Deneyeceğim. Teşekkür ederim. Açıkçası oyun bende oynamıyorum mobilde. Test etmek için yükledim.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Dene . Aynı telefonu kullanıyoruz zaten . Telefonu tanıyorum onun için dediklerimi uygula gereksiz program yükleme telefonda ne varsa samsung ne koymuşsa onun dışına çıkma . Yani şunu demek isterim ayrıca derece ölçmek gibi program yükleyip telefonu ağırlaştırma . Cihaz bakımı var zaten kendi özelliğinde bu yeter .
muhep
Active Level 6
Galaxy S
Evet bende sevmiyorum öyle uygulamaları ama desiğim gibi sadece test için kurdum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Tamam . Siz bi deneyin işlemi bakalım memnun kalacakmısınız ? Tekrardan konu açarsınız zaten .
0 Likes
SAMmembers
Active Level 9
Galaxy S
Kardeşim siz bütün uygulamaları kapatıyorsunuz. Bu cihazın Snapdragon'lu versiyonunu kullananlar bunların hiçbirini yapmadan hem pil hem de performans olarak çok daha iyi sonuçlar elde ediyor. Çoklu çekirdek puanında Snapdragon 865 fersah fersah önde ve neredeyse hiç ısınmıyor. Kabul edin bu telefon hatalı (Samsung da kabul etti).
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben hatalı değil demiyorumki. Sadece kendimizce bir çözüm arıyoruz . Bende kendim nasıl kullanıyorsam o şekilde tarif ettim. Benim tel yurt dışı olduğu için hakkımı arayamam ama sizler arayabilirsiniz. Ben sadece öneri fikir edindim . Kullanıp kullanmamak kendisine kalmış . İlk yorumda zaten iade etmesini söylemiştim .
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba muhep,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes