cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 FE batarya sorunu

(Topic created on: 09-30-2021 08:12 PM)
2432 Views
İlterişkağan
Active Level 1
Options
Galaxy S

Ben bu telefonu dün trendyoldan satın aldım bugün telefonun ayarlar ekran kullanım süresine baktım sadece 2 saat kullanmışım onun 1 saati whatsapp 1 saati instagram olmasına rağmen  telefonun bataryası %100 den %35 e düştü bu normal değil kesinlikle üstelik şarj sorunu olduğu için snapdragon865 li modeli almıştım iade edip note 10 lite alma şansım var mı çok pişman oldum bir hevesle 5 bin tlden fazla para vererek aldığım 1 günlük telefona bakar mısınız ya !

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba İlterişkağan,

Öncelikle yeni cihazınızı güle güle kullanın. Cihazınız henüz çok yeni ancak aşağıdaki işlemleri kontrol etmenizi rica ederiz.

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

h target=_blankttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
20 Comments
MuzoS23
Expert Level 2
Galaxy S
Knk 1 hafta sonra duzelir telefon kullanimini ogreniyor
0 Likes
Galaxy S

Kardesim ne alaka saçma sapan bir cevap vermişsin

0 Likes
Galaxy S
:Dd
0 Likes
ordulu9252
Active Level 6
Galaxy S
Doğru demiş arkadaş 1 haftada kendine geliyor sıkma canını bizden şanslısın sd versiyon var elinde kullandıkça açılır cihaz merak etme
0 Likes
Galaxy S
Aga güzel diyorsun da 1 hafta sürem var iade için bir ikincisi de cok aciliyetten almam gerekiyordu eskisi bozulmustu s21 almak istiyordum ama aradaki 4 k farkı veremedim düşün aciliyetten bir telefon alıyorsun ve sana çıkan soruna bak
0 Likes
usta55
Active Level 7
Galaxy S
Batarya birkaç kez boşalıp dolduktan sonra tam anlamıyla kendini gösterir
0 Likes
Galaxy S

daha önceki telefonum s8 idi ilk aldığım zamanı hatırlıyorum 3000 mah bataryası olmasına rağmen 7 saat rahat ekran kullanım ömrü sunuyordu 

0 Likes
zcc
Active Level 8
Galaxy S
Sifirlayip tekrar kullanin duzelir belki
0 Likes
Galaxy S
Hiç düşünme hemen iade et ve note 10 lite al