cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy S20 FE batarya sorunu

(Topic created on: 11-04-2024 01:29 AM)
166 Views
CANPOLATT13
Active Level 3
Options
Galaxy S

eskiden 6-7 saat ekran süresi aldığım cihaz 1 yıldır 3-4 saat ekran süresi veriyor. Aşırı ısınma zaten müthiş yazıklar olsun Samsung sana. Oyun da oynamıyorum. 2 kere de servise gönderdim yine aynı sorunlar devam ediyor. Arıyorum servisi destek için hersferinde güncelleme yapın diyorlar. Güncelleme sadece eskitme politikası arkadaşlar. Her güncellemede cihaz daha da kötü oluyor. Ekranı çatladı 4600 TL de fiyat istiyorlar. Satılığa koyuyorum 7bin TL fiyat veriyorlar. Bu nasıl iş anlamadım. 

image

5 Comments
Motun
Active Level 7
Galaxy S
Hocam pil ömrünü arttırmak için çeşitli usüller var youtube den falan videoları izleyin.
Uygulamaları uyku moduna alma nfc senkr vs. Kapatma gibi.

Cihazlarımız maalesef kullandıkça eskiyor bu yüzden batarya performansının düşmesi normal bir durum. Üstüne dediğiniz gibi güncelleme yaptıkça da tesiri artıyor.
0 Likes
Galaxy S

Ekranın fiyatı yüksek şimdi ne alakası var pille. Düşürmüş çatlatmışsın. Kaldı ki cihazı kullandıkça pilin performansı düşer. Sen istiyorsun ki ilk günkü gibi pil performansı. Bedava yapacak değiller. Fiyatlar arttı zamlandı. 

0 Likes
CANPOLATT13
Active Level 3
Galaxy S
Mehmetceylan cihaz iki kere servise gitti ve her seferinde batarya değişti yine aynı ısınma yine aynı sorunlar.
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Yani artık miadını dolduran bir cihaz. Şu anda iş görür olsa da Planlı Eskitme politikası da reddedilemez bir gerçek maalesef
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
1. S20fe 2020de çıktı
2
Cihazın ex ve snap versiyonları var sizinki ex olmalı. 990 zaten sorunlu bir işlemci.
3. Türkiye ekonomisi.
4. Cihaz eski olduğu için bu kadar istiyorlar büyük ihtimal.
0 Likes