cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 FE - Ekran Sorunu

(Topic created on: 09-17-2022 03:37 PM)
395 Views
Crownford
Active Level 1
Options
Galaxy S

Ben S20 Fe kullanıyorum en son sürüm yüklü olmasına rağmen galeride zoom yaparken ufak titremeler ve Twitter - YouTube başka bir sitede scroll yaparken parmağımı basılı tutarsam ekran titremeye başlıyor mikro seviyede gözle **bleep** ediyorum. Parmağızını hareket ettirmesiniz sabit tutsanız bile ekran oynuyor parmağınızın altında mikro derece, ultra rahatsızlık edici bir durum. Umarım güncelleme ile çözülür bu sorun veya bir yetkili benimle iletişime geçebilir.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır
Bu durum yazılımsal hata olma ihtimali de var

View solution in context

8 Comments
Crownford
Active Level 1
Galaxy S
Gerçekten rahatsız edici bir durum, çözüm sunabilir misiniz?
0 Likes
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Parmağınızı basılı tuttuğunuzda her alanda yani face twitter cihaz ayarlari gibi yerlerde de titreme varsa ekranda problem var demektir.
Crownford
Active Level 1
Galaxy S
Aynen öyle mikro şekilde bir aşağı bir yukarı titreme oluyor. Teknik servisine mi götürmeliyim, daha yeni cihaz açılıp sökülmesine de karşıyım, sonuçta IP68 sertifikası (suya ve toza karşı dayanıklılık) geçersiz olacak.
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Bisi olmaz garantiye vermenizi tavsiye ederim. Garantide bunu test edip size öyle geri teslim ediyorlar yani su toz testine giriyor tamirden sonra
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Ekran kaydedici ile video atabilirseniz daha iyi olur moderatörler görebilir.
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır
Bu durum yazılımsal hata olma ihtimali de var
Crownford
Active Level 1
Galaxy S
Cevap için minettarım, açıklayıcı oldu.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yardımcı olabildiysem çok sevindim