cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 plus renk sorunu

(Topic created on: 06-29-2024 06:01 AM)
514 Views
SADOLAYN
Active Level 5
Options
Galaxy S
Arkadaslar s20 plustan s24 plusa gectim lakin bu dunkoflarin nagivasyon cubugu eksikligi gibi renk ayarlarinada alisamiyorum. Renkler boyle canli degil, bir eksiklik var. Ayarlardan denemedigim yontem kalmadi. S20 plus yanimda aralarinda dunya kadar **bleep** var . Beyaz renk desen canli degil , karanlik mod kullaniyorum. Siyah renk tam koyu degil . Ayarlardan canli secsemde degismiyor kirmizi mavi renk ayari yapsamda. Iki telefonunda ekrani super amoled biliyorum ama daglar kadar **bleep** var . S20 + gozunu seveyim nerden gectiysem. Oglumda su an s20+.... Gel degiselim diyorum o bile degismiyor. Sorun nerede bu 6.1 surumunden mi yoksa bu yeni ekran modelinden mi kaynakli. Atlayacagim dogalligina ben dogal kullanmak istemiyorum ki cap canli olsun . Var mi bu sorundan muzdarip olan.
4 Comments
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Ekrandan dolayı

S24 plus ve ultra
İpad m4

Ve başka hangi model istediyse ekranı o sorunlar var
SADOLAYN
Active Level 5
Galaxy S
Yani donanimsal, bu dunkoflarin yapacagi is bu kadar olur. Ses bile kotu. Vijdansizlar s20+ guncelleme vermediler biliyorlar ki verseler kimse iplemezdi s24 + yi .
0 Likes
SADOLAYN
Active Level 5
Galaxy S
Yaptim , gene s20+ yanina yaklasmiyor
0 Likes
SADOLAYN
Active Level 5
Galaxy S
Sana katilmak isterdim ama 4 yil s20+ kullanan biri olarak gunes alti dahil s24 + nin dogalligini, gercekligini yemisim. Bu nasil bir sey soyle anlatayim. Polarize gunes gozlugu ile denize bakarsin ya gunes altinda iste o s20+ gercekligi , gunes gozlugunu cikarip bakinca s24 + yemisim bu dunkoflarin yapacagi dogalligi. Ozetle ben teknik bilgelere bakmam tumevaririm. Bu dogallik olmamis. S20 + uzun zaman kullanip, bu dunkof seriye gecenler beni anlayacaktir. Saglikla,
0 Likes