cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 FE Arama Kaydetme

(Topic created on: 12-18-2023 09:56 PM)
1594 Views
llllaresllll
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhabalar telefonda konuştuğum kişilerle aramda ki görüşmeyi kaydetmek istiyorum. Telefonum S20 FE harici uygulamaları denedim fakat hiçbiri kayıt almıyor? Ne yapabilirim? 

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Ülkemizde de birçok ülkede olduğu gibi aramaların ses kaydını almak illegal. Samsung'un arama kaydı özelliği var ama ülkemizde bu özelliği açsak da kullanamıyoruz.

View solution in context

8 Comments
Sezgin61
Active Level 7
Galaxy S
Bildiğim kadarıyla o tür uygulamalar kaldırıldı. Evet eskiden vardı. Bulabilirsen apk olarak araştır ama onlarda ne kadar güvenli bilemem.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Android 14 güncelleme bizi unutmuş Samsung TR ekibine buradan büyük alkışlarla tebrik ediyoruz...👏👏👏
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Android kısıtlamaları gereği 3. Parti uygulamalar ile yapılan kayıtlarda sadece sizin sesiniz kaydediliyor iken karşı taraf kaydedilmiyor.

Bunun tek çözümü samsungun belirli ülkeler için kullanıma sunduğu arama kaydını kullanmaktır ama bunun için başka ülke romuna geçmek gerekir.
1702926557369_1702926557348_0.jpg
Solution
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Ülkemizde de birçok ülkede olduğu gibi aramaların ses kaydını almak illegal. Samsung'un arama kaydı özelliği var ama ülkemizde bu özelliği açsak da kullanamıyoruz.
özgür_s21fe
Expert Level 3
Galaxy S
Türkiye romunda yok bu özellik endonezya romunda var
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Çoğu Asya ülkesinde ve bazı Avrupa ülkelerinde örn: Rusya, Srilanka, Hindistan, Ukranya...
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 3
Galaxy S
Doğrudur benim bildiğim endonezyaydı
De1M1oN
Active Level 3
Galaxy S
Vietnamdada var. Telefonun CSC değişilecek
0 Likes