cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 FE Şarj aleti ?

(Topic created on: 03-19-2024 07:31 PM)
519 Views
ahsence
Active Level 1
Options
Galaxy S
Arkadaşlar kutunun içinden eski standart şarj aletlerinden çıkmıştı yani adaptör girişi kalın, diğer ucu ince olanlardan. Zamanla deforme oldu ve şarja taktığımda tahmini şarj süresini 22 saat, 5 saat vs göstermeye başladı. Şarj aletini değiştirme kararı aldım. Evdede 25W lık orjinal hızlı şarj aleti var onu denedim 4 5 gündür hiçbir sorun olmadı sorun demek ki şarj aletindeymiş. Şimdi benim sorum şu. Bu 25 wattlık hızlı şarjdan mi almam lazım yoksa bunun 15 W olanı var onu mu almam lazım. Birde benim şuan kullandığım kutudan çıkan şarj ile bu 25W şarjın farkı ne ikiside hızlı şarj değil mi? 
11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Cihaz orjinalde neyi destekliyorsa onu alın mutlaka f ark var ikisi arasında
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Şarj aleti samsungun 25w ı ise ve s20fe 15w olaraj şarj oluyorsa bir daha 15w almana gerek yok hocam çünkü samsungun 25w adaptörü akıllı adaptör arkasında zaten desteklediği w değeri yazıyor 15 ve 25 diye o yüzden 25 kullanmaya devam etsen bile akıllı adaptör olduğu için zaten 15w ile şarj olur ama illa yeni 15w alacağım diyorsan kendin bilirsin tabi ki
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
S20fe bildiğim kadarıyla 25w destekliyor ama kutudan 15w şarj aleti çıkıyor. 25w ile daha hızlı şarj edersiniz cihazı sıkıntı olmaz.
pent
Active Level 1
Galaxy S
25 w alsaniz daha iyi olur nerdeyse bir 35 dk farkediyor.
Galaxy S
Cihaz 15 watt destekliyorsa daha fazla akım çekmez.En fazla 15 watt ile eder.
ahsence
Active Level 1
Galaxy S
25W destekliyor. Ama kutu içinden çıkan şarj aleti 15W. Oda şuan bozuldu. 25W hızlı şarj mı alsam olur değil mi
Galaxy S
25 wat daha mantıklı.
ahsence
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkür ediyorum :)
Galaxy S
Rica ederim,kafa karışıklığın geçtiyse yeterli.
0 Likes