cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefon şarj sorunu

(Topic created on: 10-03-2023 07:02 PM)
cat-hat
Active Level 1
Options
Galaxy S

2 yıldır galaxy s20 fe kullanıyorum ve bu aralar şarja takınca ilk bakınca 1-2 saate dolar diyor biraz sonra gelip bakınca 23 saat falan sonra dolar diyor. Telefondanmı yoksa şarj girişi pislenmesindenmi falan oluyor bu? Şarj aleti ve kablom orjinal bu arada onlarıda 2 yıldır kullanıyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ELBERR
Active Level 6
Galaxy S
Orijinal olsa bile kullandıkça kablo ve adaptorde sıkıntı çıkar telefonda pislenmiş olsa sarj almaz hızlı şarj kablosunu değiştir farklı bir kablo tak tekrar aynı hatayı alıyorsan adaptörü değiştir

View solution in context

3 Comments
Solution
ELBERR
Active Level 6
Galaxy S
Orijinal olsa bile kullandıkça kablo ve adaptorde sıkıntı çıkar telefonda pislenmiş olsa sarj almaz hızlı şarj kablosunu değiştir farklı bir kablo tak tekrar aynı hatayı alıyorsan adaptörü değiştir
AHMET_
Active Level 7
Galaxy S
Prizle alakalı olabilir yaklaşık 3 ay önce yeni alınmış A13 cihazda aynısı olmuştu farklı prize takınca düzeldi Bu hafta sonu M31 cihazımda aynısı oldu prize takıp çıkarttım düzeldi Geldiğimde yarım saatte %9 şarj dolmuştu 😄 kaboyuda bir kontrol edin siz ondanda olabilir O da değilse kesin adaptörde sıkıntı var (Zaten bişey kalmadı daha bakacak. Olmazsa en son şarj soketinide kontrol ettirirsiniz :D)
cat-hat
Active Level 1
Galaxy S
Denedim hem mutfakta hemde salonda aynı tabii ki tak çıkar yapınca düzeliyor ama keşke hiç olmasa bazen unutuyorum öyle kalıyor
0 Likes