cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 Beyaz ve Yeşil Ekran Sorunu

(Topic created on: 09-05-2023 02:09 PM)
2092 Views
batuhan8001
Active Level 1
Options
Galaxy S
Samsung s20 telefonumda 04/08/2023 tarihinde herhangi bir darbe hasar olmadan ekran beyaz ve yeşile döndü ve kesinlikle telefona giriş yapamıyorum çünkü ekran nerdeyse tamamen gözükmüyor. İnternette biraz araştırınca bu sorunu yaşayan birçok s20 s20+ s20 ultra kullanıcısı gördüm ve çoğunda bende olduğu gibi yazılım güncellemesi yaptığım gün oldu. Kimisi bu arızanın telefon ısındıktan sonra olduğunu söylüyor ki muhtemel çünkü bende de şarja taktıktan 15dk sonra baktımda olduğunu gördüm. Sorun şu ki garantim de bitti ve ücretsiz tamir yapıyorlar ve telefonu aldığım fiyattan daha yüksek fiyat istiyorlar

Ben 2.5 sene önce 5700tlye almıştım. Madem bu modellerde kronik bir sorun var bunu samsungun ücretsiz yapması gerek. Sorunumu buraya yazdım ki samsung ürünleri alacaklar 2 defa düşünsün. Tüketici hakem heyeti dahil haklarımı her platformda aramaya devam edeceğim ve bir daha samsung un herhangi bir ürününü tercih ermeyeceğim.
8 Comments
batuhan8001
Active Level 1
Galaxy S
Ayrıca şunu da belirteyim bu sorunu yaşadıktan kısa bi süre sonra ekran düzeldi herşey normaldi sonra tekrardan gitti geri düzelmedi ve erkan bu haldeyken özellıkle alt kısmı olmak üzere telefon aşırı ısınıyordu. Internette aratırsanız bir sürü kullanıcının bu problemi yaşadığını görürsünüz. Ya samsung ekran tamirinden telefon kadar para kazanmak için güncellemeyle bu hale getirdi ya da kronik arızalı ürün sattı.Screenshot_20230905-141622_Package installer.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy S

Geçmiş olsun.
Hakem heyetinin kararını da geldiğinde paylaşır misiniz
Durum güncelleme ile planlı eskitmeye benziyor.
Ust segment ve gerektiğinden de pahalı bir telefona yalnız 2 sene garanti veren bir marka . . .
telefonunu yeni almış kişiler varsa kaç sene garanti kaç sene ömür paylaşır mı
Galaxy S
Bu şekilde yaparsak gerçekten batuhan8001in telefonu gibi olabilir ve artı olarak yeşil ekran sorununu sadece telefonu kapatıp gölge bir yere koyup bir gün bekletmek
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Garanti bitmeseydi icretsi yaptırabilirdin.
batuhan8001
Active Level 1
Galaxy S
Sorun da o zaten garantinin bittiği sene gelen güncelleme sonrası böyle oluyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Dava açarsan kazanma ihtimalin var çünkü bilerek bozöa durumu oluşmuş
batuhan8001
Active Level 1
Galaxy S
Telefona güncellemesi yaptığım günün akşamı bu hatayı aldığımın kanıtı da budur zor bela telefondan girip da aldım telefonu da pc ye bağlayıp öyle fotoğrafını çektim
batuhan8001
Active Level 1
Galaxy S
.20230905_163815_111_1693921095.jpg