cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post

S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post

Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post

Şubat geçti, mart geldi geçiyor bir tek güncelleme gelmiyooor gelmiyor. İki tane iyileştirme güncellemesi geldi hala ONE UI 7 bekliyoruz.    Samsungta... View Post

Merhaba Ben telefonumu getmobil den yenilenmiş olarak satın aldım fakat telefonumun yazılımı yabancı bir ülkeye ait yazılım ben Türkiye ye ait bir... View Post

Merhaba dün instagramım da bir sorun oldu bende önbelleğini sildim ama emin olmadığım için bir kaç kez bastım. Sonrasında sorun hala devam edince... View Post

5 g

Turkcell de aktif ettim bi arkadaş kullanamıyorum demiş ancak Bağdat caddesine gittiğimde 5g aktif çalışıyordu    View Post

One ui 7 betaya geçmeden önce aldığım pil değerleri Bluetooth ile mobil veri açık Buda one ui 7 betaya geçtikten sonraki değerler Bluetooth ile mobil... View Post