cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 ısınma ?

(Topic created on: 03-03-2021 12:50 AM)
1002 Views
CEMALİ_DENİZ34
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba s20 alacağımda almadan önce bir kaç sorum olacak telefonla ilgili

1. Telefon ısınma sorunu sorunu varmı eğer ısınınca kaç dereceye çıkıyor minimum 

2. Telefon sadece 120 hz emi alınca ısınıyor ve pil hızlı bitiyor yolsa 60 hz demi var 

3. Telefon cıft sım kartlı ve hafıza kartını aynı aynı anda kullanabiliyormuyuz sim kartını 

(Not : oyun oynamıyacağım günlük sosyal medya gireceğım ve ara sıra ınternet paylaşımı yapıcağım max 2 3 yıl ıdare etsın beni )  aydunlatın beni s20 alayımmı almayayımmı alırsam hiç bir problem yaşamak istemiyorum 😊👍🏻

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
S20 + Alabileceğiniz en iyi Cihaz...Ben S20 Plus kullanıcısıyım... Bütün gün CPU yu çok zorlayan ve ciddi FPS gerektiren online oyun oynuyorum... Tüm işlerimi telefondan takip ediyorum. Isınma sorunu yok. Size telefonun maksimum CPU a saatlerce kullanıldığı halde ısınma seviyesinin trend görüntüsünü gönderiyorum. 120 veya 60 hz sorunsuz, 120 Hz de bir 24 saatte 1 saat daha kısalıyor pil ömrü. Ben 60 hz kullanıyorum, görüntüsü zaten muhteşem. Tek Sim + Hafıza Kartı Aynı anda ya da Sim 1 + Sim 2 aynı anda kullanabilirsiniz... Yani Sim 2 yuvası aynı zamanda hafıza kartı yuvasıdır. Her iki işe de yarar. Ancak Android 11 ile birlikte S20 lerde artık eSim kullanabilirsiniz. Yani isteseniz telefonunuzda 4 e kadar numara ya da 2 numara + Hafıza kartı kullanabilirsiniz...Turkcell eSim onaylı cihazlar listesinde S20 henüz görünmemekle birlikte, yakında güncellenir..Çalışıyor. Isınma problemi yok.

Screenshot_20210303-005145_Memory Guardian_31241.jpg

Screenshot_20210303-005156_Thermal Guardian_31242.jpg

Screenshot_20210303-005201_Thermal Guardian_31243.jpg

Screenshot_20210303-005242_Battery Tracker_31245.jpg

View solution in context

Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba CEMALİ_DENİZ34,

Ben Yeşil, Samsung Forum Moderatörüyüm. Bu soruları sorduğunuz ve Samsung tercih ettiğiniz için teşekkürler. S20 cihazında, kronik bir ısınma durumu söz konusu değildir. 120 Hz ekran yenileme açık olduğunda, 60 Hz’e oranla daha hızlı şarjı bitmektedir. Sim + Sim ya da Sim + Sd kart kullanabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Galaxy S
cihazım s20 plus

1.telefon sadece 4k ve 8k kamera yı açınca çok ısınıyor
2.telefon 120 hz de ısınmıyor ama pili daha hızlı tüketiyor
3.telefonu hem çift sim hem hafıza kartıyla aynı anda kullanamazsın, ya çift sim kullanacaksın yada tek sim hafıza kartı
şahsi fikrim eğer illa s20 serisi bir cihaz düşünüyorsan kesinlikle s20 plus tercih etmelisin emin ol pişman olmazsın
Solution
Galaxy S
S20 + Alabileceğiniz en iyi Cihaz...Ben S20 Plus kullanıcısıyım... Bütün gün CPU yu çok zorlayan ve ciddi FPS gerektiren online oyun oynuyorum... Tüm işlerimi telefondan takip ediyorum. Isınma sorunu yok. Size telefonun maksimum CPU a saatlerce kullanıldığı halde ısınma seviyesinin trend görüntüsünü gönderiyorum. 120 veya 60 hz sorunsuz, 120 Hz de bir 24 saatte 1 saat daha kısalıyor pil ömrü. Ben 60 hz kullanıyorum, görüntüsü zaten muhteşem. Tek Sim + Hafıza Kartı Aynı anda ya da Sim 1 + Sim 2 aynı anda kullanabilirsiniz... Yani Sim 2 yuvası aynı zamanda hafıza kartı yuvasıdır. Her iki işe de yarar. Ancak Android 11 ile birlikte S20 lerde artık eSim kullanabilirsiniz. Yani isteseniz telefonunuzda 4 e kadar numara ya da 2 numara + Hafıza kartı kullanabilirsiniz...Turkcell eSim onaylı cihazlar listesinde S20 henüz görünmemekle birlikte, yakında güncellenir..Çalışıyor. Isınma problemi yok.

Screenshot_20210303-005145_Memory Guardian_31241.jpg

Screenshot_20210303-005156_Thermal Guardian_31242.jpg

Screenshot_20210303-005201_Thermal Guardian_31243.jpg

Screenshot_20210303-005242_Battery Tracker_31245.jpg

takmaisimxd
Active Level 5
Galaxy S
He kardeş S20+ en iyi cihaz. S21, S21+, S20 Ultra vs. boşa üretildi zaten
Galaxy S
Aynen canım, internet ne biliyorsun değil mi 😊😉.. Ordan bakıver
Ex990D
Active Level 7
Galaxy S
S20 kullanıyorum 120hz kullanınca biraz daha sıcak kalıyor cihaz 60a göre. Genel olarak aşırı ısınan ve aldığım günden beri pişman olduğum bir cihaz. Pil ise beklentimden çok daha hızlı bitiyor. YouTubede 2k video açtığımda bile ısınıyor. Çevrenizde birinde varsa önce kullanmanızı sonra tekrar düşünmenizi tavsiye ederim. Bu arada cihazı 4 aydır kullanıyorum
Galaxy S
Yani özetle S20 değil, S20+ al diyor her şey sana 😉
ugur11
Active Level 5
Galaxy S
s20 kdr bos bi cihaz yok kusura bakmayin pugb oynyrz 60 fps sozde qz bise isindimi fps dususlerini gor ki zaten hemen isiniyor iphone 6s benden once giriyor oyuna 👍
S20Sorunları
Active Level 4
Galaxy S
Orta grafikte oyun oynarsan 48 dereceden aşağı düşmez. Google kullanırken sıcaklık uyarısı veriyor. Kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba CEMALİ_DENİZ34,

Ben Yeşil, Samsung Forum Moderatörüyüm. Bu soruları sorduğunuz ve Samsung tercih ettiğiniz için teşekkürler. S20 cihazında, kronik bir ısınma durumu söz konusu değildir. 120 Hz ekran yenileme açık olduğunda, 60 Hz’e oranla daha hızlı şarjı bitmektedir. Sim + Sim ya da Sim + Sd kart kullanabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes