cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S10+

(Topic created on: 07-14-2024 03:25 AM)
240 Views
s10plussamsung
Active Level 5
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar telefonum kendi kendine bugün whatsapptan görüntülü arama yaptı ben dokunmadığıma eminim ve şimdide 5dakika önce Always On Displayi kapattı kendi kendine telefonum suya düşmüştü bununla ilgili birşey olabilir mi veya virüs falan mı? Yanıtlarsanız sevinirim ayrıca virüs programını mcafee 7 günlük ücretsiz alıp tüm telefonu tarattım birşey bulamadı kaspersky ile de ayriyeten tarattım ve üstüne üstlük direk samsungun kendi virus programı olan ayarlardan da tarattım :) İşi sağlama almak için neden böyle yaptığını anlayamadım kafama takıldı inanın :(
18 Comments
finvus
Active Level 1
Galaxy S
Sudan kaynaklı ekranda bir yerlere basılıyor gibi algılıyor olabilir telefon.
0 Likes
Galaxy S
Virüs falan değildir demi ve bu zamanla geçermi kameram da bulanık ben onuda suya bağlıyorum tamam düşürdüm ama bu kadar kalitesiz değildir halıya düşüpte kırılmaz herhalde hemen ve kameranın bulanıklığı gider mi kurudukça falan
0 Likes
finvus
Active Level 1
Galaxy S
Büyük ihtimalle virüs değildir sudan kaynaklı gibi geldi bana kamera da bulanık deyince.
0 Likes
Galaxy S
Google de araştırdım virüs falan diyenleri de görünce bi sormak istedim buraya da
0 Likes
finvus
Active Level 1
Galaxy S
İçine su kaçmıştır büyük ihtimalle ben hiç böyle bir virüs görmedim daha önce. İstersen bir telefoncuya da göster belki içini açıp kurutma işlemi filan yapar.
0 Likes
Galaxy S
1 - 1,5 ay oldu düşeli kurumazmı kendi kendine?
0 Likes
finvus
Active Level 1
Galaxy S
Belki içindeki elektronik devrelere zarar vermiş olabilir bilemiyorum
0 Likes
Galaxy S
İlk düştüğü zaman başka telefon üzerinden burdan arkadaşlara sormuştum anakart yanmış demişlerdi ama bu aksilikler olmasa telefonda birşey yok sonradan oldu zaten ilk zamanlar yoktu böyle şeyler açıldıktan sonra
0 Likes
finvus
Active Level 1
Galaxy S
Evet anakart hasar görmüş olabilir yine de bir telefoncuya göstermekte yarar var
0 Likes